Joi, Septembrie 21, 2006, 01:12 PM 

look out...MUTANTII SUNT AICI!!!

Ma uitam azi in jurul meu...si weird!!!

PPL sunt weird!!!Image

Ma benoclam asa ca spectatorul ofuscat si plictisit la lumea din jur. Frateee....ce de mutanti!

Era unul care era cu pretena...presupun, si gesticula atat de isteric incat era gata, gata sa ma pocneasca desi eram destul de departe de el. Mutant!

Azi una, se uita atat de insistent la mine ca nu a vezut usa de sticla in spatele careia ma aflam si a dat o mecla in geam incat am crezut ca fie geamu'/peretele/blocu'/ceva, ceva se darama sau se desmembra ea saracuta. Mutanta!

Trafic intens. Ambuteiaj. Eu in taxi. Seara. Fumez. Soferu' bodogane si isi baga si-si scoate in neamurile neamurilor neamurilor lor de mutanti fanarioti, ciori, tute la volan si taximetristii concurenti care lasa pietonii sa traverseze prin locuri permise. Mutanta? In fata la volan frate! Se baga miseleste. Frana. Claxoaneeeeee. Claxoaneeeeeeeee ca de "...am cu ce. Claxonu' e moka si sunt mutanta. Imi permit!".

Mall vitan. Casierie. Eu shopinguiesc. Dau sa achit. "N-am marunt"...zic eu sictirita si obosita dar calma si ok cu mine intr-un mod pervers dupa atatea ore de munca. Casierita..., MUTANTA: "ceeee? n-ai maruuuunt"...ridicand vocea si pleznindu-ma cu accentul ei de cartier plin de ...mutante. Eu ripostez ca la ping pong: "N-am!". Mutanta: "..si eu ce ar trebui sa fac?". Tulaiiii Doamne ce imi venea la bot..., sa i-o dau? Sa nu i-o dau? Si lasand de la mine zic sec: "..pai ce sa faci si tu? Misca-ti dosu' si produ' marunt!!!" Si ea, mutanta...amuteste frate. Mutanta muta! Si eu plec.

Mutanti frate. Peste tot.

Ador mutantii.

Ma fac sa simt ca traiesc.

Ma fac sa rad, sa plang, sa fiu isterica, ma excita, ma inebunesc, ma fac sa vreau sa ucid, sa urlu, sa nechez, sa pierd kilograme, sa fumez, sa vreau sa ma descarc, sa ma duc la sala, la psihiatru, sa iau vitamine, sa iau somnifere, sa ma iubesc...!

Traiasca mutantii!

Pt. mai multe informatii despre mutanti accesati strazile, peroanele, facultatile unde sa nu care cumva sa uitati de secretare, birourile sau incintele unde lucrati unde sa nu uitati de contabile, sefi si sefe si ingineri, market-urile si super si mega si hipermarket-urile unde sa nu omiteti casierele si pe cei de la reclamatii produse, bisericile cu babe, wc-urile cu femei in perioada aia a lunii and so on ppl....!

Iubiti mutantii si nu-i lasati in pace! Ca nici ei nu ne lasa pe noi.

Am avut o zi ...mutant de buna azi!!!


Bagari de seama

  1. Lucky Star

    Esti...peste Mutant de buna! Blogurile tale acide si sarcasmul tau dau un aer tonic dulcegariilor cotidiene. You're cool...you're different!


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

lachesisthemeasurer@yahoo.com

Declaratia Universala a Drepturilor Omului (DUDO) in art.19 stipuleaza: orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii. Acest drept include : libertatea de a avea opinii fara imixtiuni din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primii si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

TREI...
Trei, cifra fatidica,

Nu pierde vremea,

Nu se justifica.

Cica sunt de treaba, eu n-as zice:P. Verbul meu: VREAU! Timpul meu:ACUM! Activitatile mele preferate: Fac ce vreau, cand vreau si cum vreau! Cuvantul preferat: NU! Placerea suprema: SA MANIPULEZ! Egoista? - Pana in panzele albe :P Darnica: doar daca bag omu' in suflet. Ce nu impart: ciocolata si cola. Umor: 100% quality: the best of... Fitze: Cand e necesar dar in genere nu! Pitici pe creier: suprafata suprapopulata. Sarita de pe ax: un da convins!!! The best of me? Selfcontrol The worst? I have feelings! Ce imi place: non-culoarea: negru. Ce detest: sa nu fie cineva in stare sa ma minta ca lumea si manelele; ciorile si blondele tute. Cu ce ma laud: cu nimic, sunt o stare de fapt :D Ce ma plictiseste: aproximativ orice. Ce ma scoate din sarite: sa mi se impuna, reprosurile, crizele de muieri isterice, vorbitul prea tare, sculatul brusc din somn, sa mi se umble in lucruri, sa mi se tina contul la:bani, timp, chef, sa mi se repete de jdemii de ori acelasi lucru in speranta ca ma voi lasa convinsa si muuulte altele. Cum sunt? usor de scos din sarite. Ce am in suflet: spatii nedefragmentate. Ce consider ca am nevoie: sa fiu luata exact asa cum sunt. Ce nu trebuie sa mi se faca: incercarea de a ma schimba. Ce nu trebuie sa imi ceri: TIMP si INCREDERE;

Serchuieshte


Impartzeala blogului

Aaaah...

Aboneaza-te la capodopere


Vizitez...

Statussus

Musafiri:379.978
Capodopere:377
Bucati bagari in seama:2.285

Mai vechi

  • Sah Eu mut o zi alba, El muta o zi neagra. Eu inaintez un vis, El mi-l ia la razboi. El imi ataca plamanii, Eu ma gandesc un an la spital, Fac o combinatie stralucita Si-i castig o zi neagra. El muta o nenorocire Si ma ameninta cu cancerul (Care merge deocamdata in forma de cruce) Dar eu ii pun in fata o carte Si-l silesc sa se retraga. Ii mai castig cateva piese, Dar,uite,jumatate din viata mea E scoasa pe margine. - O sa-ti dau sah si-ti pierzi optimismul, Imi spune el. - Nu-i nimic, glumesc eu, Fac rocada sentimentelor. In spatele meu sotia, copiii, Soarele, luna si ceilalti chibiti Tremura pentru orice miscare a mea. Eu imi aprind o tigara Si continui partida. Fără punctuatie - Care apropie oamenii, ai spus? Nu stiu - parca-as vrea să-ti ghicesc în talpa. - Poate în palma. - Eu nu ghicesc decât în talpa. - Ce semn de punctuatie? - Nimic, adica pune un numar. Ce numar porti la pantofi? - 36. - Foarte bine, 36 mă inspira. Oricum, e un numar cistigator - Imi place cum inchizi tu ochii. Atunci când inchid ochii, plutesc. Adiacente Adiacentele la ce-am de spus Erau acolo si acuma nu-s, Ia-le de unde nu-s, adiacente, Căci nici în gusile fosforescente Nu mai gasesti nimic de luat, de pus. Visul mi-e plin de oarba cutezanta Cu care musca greul din distanta, Greul pamintului, pe sub pământ. Si tot aduna rime si aluzii Ca intimplarile la coltul buzii, Fumind tigara si-afumind un gând.
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare