Vineri, Septembrie 22, 2006, 02:37 PM 

Da mah! Da!!!

Da. Sunt un om frustrat!
Recunosc.
Nu ma justific da' recunosc.
Muncesc in spumele spumelor si nu imi place ce fac si nici nu am chef sa mananc cacat si sa zic..."moah...ce pizda's diminetile in care eu chioara d somn ma duc la munca"!
Blogu' asta, EXACT ca si unul mai vechi la care renunt acum ca d asta a aparut "trei-ul" asta este pt. pura-mi descarcare. desenez, scriu si fac ce dreac mai am chef eu.
Pt. ca sunt un OM FRUSTRAT.
Si pt. ca din respect pt. cei din jurul meu...aleg sa scriu sau sa desenez sau altele decat sa m-apuce urlatu' cum ii apuka p unii d la mine d la munca pt ca fie nu si-o trag, fie nu le iese ciorba buna..fie ce drac or mai avea ei in ograda aia p care si-o administreaza oricum numa' bine nu.
Eu zic ca sunt un om corect.
Ma descarc altfel.
Nu imi spal rufele in public si nu dau din casa.
Odata, dupa ce lucrasem la o licitatie, p la ora 2, avand cearcanele d un metru, la birou, unu' de care ma luasem pt. ca imi stersese cateva documente doar pt ca nu le gasea rostul referitor la munca mea desi nu avea habar despre ce faceam eu in firma aia, mi-a reprosat ca "din cauza ca am probleme as fi asa nervoasa". Si i-am explicat ca avand in vedere ca nu stie absolut nimic despre mine ii recomand sa isi tina parerile pt el si ca motivul nervilor mei a fost ca este el BOU!
Era seful meu!
Si ma saturasem.
Incult, mitocan si teribil d bou.
Oricum..perioada mea acolo intrase in depasiri neasigurate.
Dar nu asta vroiam sa vbesc.
Eu injur.
Mult.
Ma descarca.
NU o fac oriunde si nu o fac oricum.
Dar o fac.
Imi bag si imi scot in si din fiecare imbecil, mutant, degenerat, toate astea, atat la genul feminin cat si masculin, care populeaza aceasta tara.
Fiindca pot.
Fiindca imi permit.
Fiindca nu accept.
Fiindca daca accept...pretul tre sa fie bun. Sa fim seriosi, impocrizia aduce bani sau relatii.
So...
Ca OM FRUSTRAT ce sunt....consider ca imi ajung frustrarile mele si nu le vreau si p-ale altora.
Ai probleme Gogule?
Rezolva-le!
Nu poti!. Te plangi?
Nu esti in stare?
Hai jet si haidi pa!
Eu am cacaturile mele...da' sa dea dracii daca ma folosesc d oameni drept containere d cacaturi.
NU tati!
Le tin.
Is ale mele, in curs sau nu d rezolvare, imi plac sau nu, imi put sau ba dar sunt ale mele.
NU STII CE VREI?
Bah esti prost?
Vrei sa iti zic eu ce ar trebui sa vrei?
Stai ajea:
" ar trebui..haaa...sa ..vrei sa fii sireac cu duhul ca am auzit ca ashtia ar fi fericiti in neghibia lor"...hmmm..Darnica vrere, nu?...
...
gata...
m-am mai linistit...for now

"to be continued..."


Bagari de seama


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

  lachesisthemeasurer@yahoo.com

  Declaratia Universala a Drepturilor Omului (DUDO) in art.19 stipuleaza: orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii. Acest drept include : libertatea de a avea opinii fara imixtiuni din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primii si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

  TREI...
  Trei, cifra fatidica,

  Nu pierde vremea,

  Nu se justifica.

  Cica sunt de treaba, eu n-as zice:P. Verbul meu: VREAU! Timpul meu:ACUM! Activitatile mele preferate: Fac ce vreau, cand vreau si cum vreau! Cuvantul preferat: NU! Placerea suprema: SA MANIPULEZ! Egoista? - Pana in panzele albe :P Darnica: doar daca bag omu' in suflet. Ce nu impart: ciocolata si cola. Umor: 100% quality: the best of... Fitze: Cand e necesar dar in genere nu! Pitici pe creier: suprafata suprapopulata. Sarita de pe ax: un da convins!!! The best of me? Selfcontrol The worst? I have feelings! Ce imi place: non-culoarea: negru. Ce detest: sa nu fie cineva in stare sa ma minta ca lumea si manelele; ciorile si blondele tute. Cu ce ma laud: cu nimic, sunt o stare de fapt :D Ce ma plictiseste: aproximativ orice. Ce ma scoate din sarite: sa mi se impuna, reprosurile, crizele de muieri isterice, vorbitul prea tare, sculatul brusc din somn, sa mi se umble in lucruri, sa mi se tina contul la:bani, timp, chef, sa mi se repete de jdemii de ori acelasi lucru in speranta ca ma voi lasa convinsa si muuulte altele. Cum sunt? usor de scos din sarite. Ce am in suflet: spatii nedefragmentate. Ce consider ca am nevoie: sa fiu luata exact asa cum sunt. Ce nu trebuie sa mi se faca: incercarea de a ma schimba. Ce nu trebuie sa imi ceri: TIMP si INCREDERE;

  Serchuieshte


  Impartzeala blogului

  Aaaah...

  Aboneaza-te la capodopere


  Vizitez...

  Statussus

  Musafiri:379.909
  Capodopere:377
  Bucati bagari in seama:2.285

  Mai vechi

  • Sah Eu mut o zi alba, El muta o zi neagra. Eu inaintez un vis, El mi-l ia la razboi. El imi ataca plamanii, Eu ma gandesc un an la spital, Fac o combinatie stralucita Si-i castig o zi neagra. El muta o nenorocire Si ma ameninta cu cancerul (Care merge deocamdata in forma de cruce) Dar eu ii pun in fata o carte Si-l silesc sa se retraga. Ii mai castig cateva piese, Dar,uite,jumatate din viata mea E scoasa pe margine. - O sa-ti dau sah si-ti pierzi optimismul, Imi spune el. - Nu-i nimic, glumesc eu, Fac rocada sentimentelor. In spatele meu sotia, copiii, Soarele, luna si ceilalti chibiti Tremura pentru orice miscare a mea. Eu imi aprind o tigara Si continui partida. Fără punctuatie - Care apropie oamenii, ai spus? Nu stiu - parca-as vrea să-ti ghicesc în talpa. - Poate în palma. - Eu nu ghicesc decât în talpa. - Ce semn de punctuatie? - Nimic, adica pune un numar. Ce numar porti la pantofi? - 36. - Foarte bine, 36 mă inspira. Oricum, e un numar cistigator - Imi place cum inchizi tu ochii. Atunci când inchid ochii, plutesc. Adiacente Adiacentele la ce-am de spus Erau acolo si acuma nu-s, Ia-le de unde nu-s, adiacente, Căci nici în gusile fosforescente Nu mai gasesti nimic de luat, de pus. Visul mi-e plin de oarba cutezanta Cu care musca greul din distanta, Greul pamintului, pe sub pământ. Si tot aduna rime si aluzii Ca intimplarile la coltul buzii, Fumind tigara si-afumind un gând.
  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare