Luni, Septembrie 25, 2006, 11:30 AM 

Scurtissime

1. NEBUNIA
Mah si daca vezi unu' nebun clar tre' sa fii un pik nebun sa il asculti, sa il intelegi sau pur si simplu sa il bagi in seama.
Nebunii se ignora.
Nebunia daca incerci cumva sa o intelegi, risti sa o iei razna.
Nebunia daca incerci sa o tolerezi, semnifica pe de o parte ingaduinta, condescendenta si clar un suflet mare.
Eu nu am sufletu' mare.
Eu incerc sa evit nebunii...intr-o lume...nebuna, nebuna de tot!

2. ANTIPATIA
Da domne'! Chiar se intampla!
Nu tre' sa socheze pe nimeni.
Nu tre' neaparat sa fie explicabila, argumentabila, conotativa, denotativa etc.
ASTA SIMT!
Imi esti antipatik.
Chiar la prima vedere.
Si incerc sa ma respect. Realizez ca nu te inghit, dar absolut deloc nu te inghit si ma duce capu' sa imi dau seama ca nu te voi inghiti niciodata deci ...deeeecii...domne'...te voi reteza de la radacina. Eee...hai...nu o lua asa personal. NU iti voi taia picioarele. Nuuu...dar voi pastra raceala si distanta sociala fara sa le indulcesc, ci, mai rau, facandu-le foarte observabile...pt ca tu...DOMNE"..care esti nitel bou si crezi ca sunt doar nervoasa sa realizezi..ca de fapt NU TE INGHIT!!!
Abia astept sa te cari dreac' din perimetrul meu in care eu cu buna stiinta si deplina responsabilitate imi PERMIT sa aduc numa' si numa' oameni pe sufletul meu!
Atat am avut de zis.
La revedere!


Bagari de seama

 1. Andrei JEMNA

  LOL!
  Tare. Probabil ca a auzit bancul ala cu fereastra! Il stiti?! Cica... Poti sa faci dragoste cu fereastra deschisa?! Da, dar e mai bine cu o femeie!
  Va ofer o solutie alternativa :)
  Tot asa cum EL, dusmanosul, urmareste fereastra, URMARITI-L!
  La 83 de ani ii... put picioarele... E incomod sa stai toate ziua in pantofi / bocanci. Asa ca dupa terminarea programului, seara, cand el adoarme, ATUNCI este momentul sa ACTIONATI!
  Cand este in pat. Descaltat. Un pistol de impuscat cuie / bolturi. Sa ii impuscatii pantofi / bocancii IN BETON / PODEA.
  Sunt bune si variatii pe tema. Exista si multe alte solutii alternative. Prapadit de ras garantat!

  Logic, dupa impuscat pantofii si fixat in podea, urmeaza celebra replica... "Si acum sa fugim!!!!" :))


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

lachesisthemeasurer@yahoo.com

Declaratia Universala a Drepturilor Omului (DUDO) in art.19 stipuleaza: orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii. Acest drept include : libertatea de a avea opinii fara imixtiuni din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primii si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

TREI...
Trei, cifra fatidica,

Nu pierde vremea,

Nu se justifica.

Cica sunt de treaba, eu n-as zice:P. Verbul meu: VREAU! Timpul meu:ACUM! Activitatile mele preferate: Fac ce vreau, cand vreau si cum vreau! Cuvantul preferat: NU! Placerea suprema: SA MANIPULEZ! Egoista? - Pana in panzele albe :P Darnica: doar daca bag omu' in suflet. Ce nu impart: ciocolata si cola. Umor: 100% quality: the best of... Fitze: Cand e necesar dar in genere nu! Pitici pe creier: suprafata suprapopulata. Sarita de pe ax: un da convins!!! The best of me? Selfcontrol The worst? I have feelings! Ce imi place: non-culoarea: negru. Ce detest: sa nu fie cineva in stare sa ma minta ca lumea si manelele; ciorile si blondele tute. Cu ce ma laud: cu nimic, sunt o stare de fapt :D Ce ma plictiseste: aproximativ orice. Ce ma scoate din sarite: sa mi se impuna, reprosurile, crizele de muieri isterice, vorbitul prea tare, sculatul brusc din somn, sa mi se umble in lucruri, sa mi se tina contul la:bani, timp, chef, sa mi se repete de jdemii de ori acelasi lucru in speranta ca ma voi lasa convinsa si muuulte altele. Cum sunt? usor de scos din sarite. Ce am in suflet: spatii nedefragmentate. Ce consider ca am nevoie: sa fiu luata exact asa cum sunt. Ce nu trebuie sa mi se faca: incercarea de a ma schimba. Ce nu trebuie sa imi ceri: TIMP si INCREDERE;

Serchuieshte


Impartzeala blogului

Aaaah...

Aboneaza-te la capodopere


Vizitez...

Statussus

Musafiri:379.914
Capodopere:377
Bucati bagari in seama:2.285

Mai vechi

 • Sah Eu mut o zi alba, El muta o zi neagra. Eu inaintez un vis, El mi-l ia la razboi. El imi ataca plamanii, Eu ma gandesc un an la spital, Fac o combinatie stralucita Si-i castig o zi neagra. El muta o nenorocire Si ma ameninta cu cancerul (Care merge deocamdata in forma de cruce) Dar eu ii pun in fata o carte Si-l silesc sa se retraga. Ii mai castig cateva piese, Dar,uite,jumatate din viata mea E scoasa pe margine. - O sa-ti dau sah si-ti pierzi optimismul, Imi spune el. - Nu-i nimic, glumesc eu, Fac rocada sentimentelor. In spatele meu sotia, copiii, Soarele, luna si ceilalti chibiti Tremura pentru orice miscare a mea. Eu imi aprind o tigara Si continui partida. Fără punctuatie - Care apropie oamenii, ai spus? Nu stiu - parca-as vrea să-ti ghicesc în talpa. - Poate în palma. - Eu nu ghicesc decât în talpa. - Ce semn de punctuatie? - Nimic, adica pune un numar. Ce numar porti la pantofi? - 36. - Foarte bine, 36 mă inspira. Oricum, e un numar cistigator - Imi place cum inchizi tu ochii. Atunci când inchid ochii, plutesc. Adiacente Adiacentele la ce-am de spus Erau acolo si acuma nu-s, Ia-le de unde nu-s, adiacente, Căci nici în gusile fosforescente Nu mai gasesti nimic de luat, de pus. Visul mi-e plin de oarba cutezanta Cu care musca greul din distanta, Greul pamintului, pe sub pământ. Si tot aduna rime si aluzii Ca intimplarile la coltul buzii, Fumind tigara si-afumind un gând.
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare