Miercuri, Septembrie 27, 2006, 02:58 PM 

Purcelushu d bere (beau bere daaaa?) ..o poveste inventata d mine pt. cei ce beau bere:)


Era odata ca niciodata, o padure din carnaciori vechi si crescuti cu radacina puternika care stiau multe povesti si un lac fermecat de bere. Bere multa, mai blonda prin mijloc si mai bruna p margini. Stufarisul era facut din chipsuri lungi si sarate si din aluni care intr-un mod tot asa, fermecat, faceau si arahide si alune si naut.
Si, nimeni nu isi explika cum de aceste fructe erau gata prajite
In fine...
Erau multi locuitori ai padurii si multe fiinte din Neamul de Onoare Paznici de Padurea _Lac care se numeau Bericiosii.
Bericiosii erau normal burtoshi.
Nu beau din natura lor apa, nici suc, cafele sau altele. Natura lor sensibila ii otravea la cam orice in afara de licoarea aia a lacului.
Bericiosii, fiinte cultivate.
Stiau toate tipurile de bere exstente in univers si clar tot ce se putea manca langa bere. Ce mai?
Bericiosii, aveau comunitatea lor unita si simpatica d fiinte burtoase si nemincinoase decat daca beau prea multa kestie d-aia din lac.
Sireacii, nefiind obisnuiti cu evenimente in plus sau conflicte social-democrate au ramas perplecsi cand a aparut un Ghind urat si al dracu in padurea lor.
Ghindu' era ceva nemaivazut...un ceva ce aducea cu un copac umblator care arunca niste fructe lemnoase si nedigerabile pe care Bericiosii le haleau in necunostiinta de cauza si mureau p loc de la ghindotoxxinfectia generata.
Astfel, populatia Bericiosilor se decima vazand cu ochii.l
Jale si bocete la fiecare pas.
Pana intr-o zi.
Cand un grohait s-a auzit in padure. Era el.
ROZ!
BURTOS CA SI EI!
CAM CIUDAT LA FATZAU CE-I DREPT.
MERGEA LENES P PATRU LABE.
dar asta nu era cine stie ce...
ABSOLUT EXTRAORDINAR ERA CA EL PUTEA MANCA TONE D GHINDE SI NU AVEA NICI P DRAC!!!
Ba mai mult! se marea vazand cu ochii.
Bericiosii au facut sfat la apusu' soarelui in cocina sefului de sat. Dupa indelungi deliberari
l-au invitat p "ACELA".
"ACELA" a venit incet, leganandu-si suncile pe cele patru labe si amusinand in zare cu narile-i imense.
"Groh." saluta el.
Si Bericiosii...pak la pamant.
Cel Batran lua cuvantul: "Sa inteleg Preamarite ca te cheama Groh?"
" Acela se puse in fund...(inexplicabila kestie) si spuse tunator " nu eu...eu...eu...eu...sunt purcelushu'"
Bericiosii s-au infricosat.
Dar invingandu-si teama...l-au intrebat daca ii pot spune p nume. Purchelushu a incuviintat.
"Purchelushule..avem nevoie d ajutor"...si p scurt ii povestira despre Ghindu' cel rau
Purchelushu incuviinta sa ii ajute.
A doua zi dimineata Purchelushu se puse p mancat. Oriunde vedea ghinde. hap! le inghitea p nemestecate.
Ghindu in acest timp nu mai facea fata productiei; venea dintr-o tara in care ducerea_dracului_a_economiei_d_piata pornise tot d le ei: PORCII! S-a cacat pe el. sau mai politicos..s-a speriat d s-a cacat p el.
Clar.
Purcelushu ala parca era Demonu' Inflatiei.
Mananca si nici gand ca se caca!
Intr-un final.
Ghindu a pikat rapus.
Numai facea fata. Nu mai producea. Profit zero. Foamete. Auto-distrugere!
Atunci, Bericiosii l-au inconjurat p Purcelush multumindu-i din toate burtile lor si halindu-l sub forma de : costite, osishoare, fripturici in timp ce se adapau din Lacul d Bere.
Cert este ca pana azi Purchelushu d Bere a ramas o legenda Vie.
SFARSIT
Wednesday May 10, 2006 - 08:29am (PDT)


Bagari de seama


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

  lachesisthemeasurer@yahoo.com

  Declaratia Universala a Drepturilor Omului (DUDO) in art.19 stipuleaza: orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii. Acest drept include : libertatea de a avea opinii fara imixtiuni din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primii si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

  TREI...
  Trei, cifra fatidica,

  Nu pierde vremea,

  Nu se justifica.

  Cica sunt de treaba, eu n-as zice:P. Verbul meu: VREAU! Timpul meu:ACUM! Activitatile mele preferate: Fac ce vreau, cand vreau si cum vreau! Cuvantul preferat: NU! Placerea suprema: SA MANIPULEZ! Egoista? - Pana in panzele albe :P Darnica: doar daca bag omu' in suflet. Ce nu impart: ciocolata si cola. Umor: 100% quality: the best of... Fitze: Cand e necesar dar in genere nu! Pitici pe creier: suprafata suprapopulata. Sarita de pe ax: un da convins!!! The best of me? Selfcontrol The worst? I have feelings! Ce imi place: non-culoarea: negru. Ce detest: sa nu fie cineva in stare sa ma minta ca lumea si manelele; ciorile si blondele tute. Cu ce ma laud: cu nimic, sunt o stare de fapt :D Ce ma plictiseste: aproximativ orice. Ce ma scoate din sarite: sa mi se impuna, reprosurile, crizele de muieri isterice, vorbitul prea tare, sculatul brusc din somn, sa mi se umble in lucruri, sa mi se tina contul la:bani, timp, chef, sa mi se repete de jdemii de ori acelasi lucru in speranta ca ma voi lasa convinsa si muuulte altele. Cum sunt? usor de scos din sarite. Ce am in suflet: spatii nedefragmentate. Ce consider ca am nevoie: sa fiu luata exact asa cum sunt. Ce nu trebuie sa mi se faca: incercarea de a ma schimba. Ce nu trebuie sa imi ceri: TIMP si INCREDERE;

  Serchuieshte


  Impartzeala blogului

  Aaaah...

  Aboneaza-te la capodopere


  Vizitez...

  Statussus

  Musafiri:380.083
  Capodopere:377
  Bucati bagari in seama:2.285

  Mai vechi

  • Sah Eu mut o zi alba, El muta o zi neagra. Eu inaintez un vis, El mi-l ia la razboi. El imi ataca plamanii, Eu ma gandesc un an la spital, Fac o combinatie stralucita Si-i castig o zi neagra. El muta o nenorocire Si ma ameninta cu cancerul (Care merge deocamdata in forma de cruce) Dar eu ii pun in fata o carte Si-l silesc sa se retraga. Ii mai castig cateva piese, Dar,uite,jumatate din viata mea E scoasa pe margine. - O sa-ti dau sah si-ti pierzi optimismul, Imi spune el. - Nu-i nimic, glumesc eu, Fac rocada sentimentelor. In spatele meu sotia, copiii, Soarele, luna si ceilalti chibiti Tremura pentru orice miscare a mea. Eu imi aprind o tigara Si continui partida. Fără punctuatie - Care apropie oamenii, ai spus? Nu stiu - parca-as vrea să-ti ghicesc în talpa. - Poate în palma. - Eu nu ghicesc decât în talpa. - Ce semn de punctuatie? - Nimic, adica pune un numar. Ce numar porti la pantofi? - 36. - Foarte bine, 36 mă inspira. Oricum, e un numar cistigator - Imi place cum inchizi tu ochii. Atunci când inchid ochii, plutesc. Adiacente Adiacentele la ce-am de spus Erau acolo si acuma nu-s, Ia-le de unde nu-s, adiacente, Căci nici în gusile fosforescente Nu mai gasesti nimic de luat, de pus. Visul mi-e plin de oarba cutezanta Cu care musca greul din distanta, Greul pamintului, pe sub pământ. Si tot aduna rime si aluzii Ca intimplarile la coltul buzii, Fumind tigara si-afumind un gând.
  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare