Miercuri, Septembrie 27, 2006, 02:31 PM 

Vad oameni. Vad culori.

Cunosc o "doamna". E bej!
Beeeeej! Atat vad cand o vad pe dansa. Bej pe retina mea. Bej nisipos, sters, uscat. Bej.
Piele, par, trasaturi, accesorii...tot este bej.
Cand ma uit la dansa am impresia ca vad o movila de nisip uscat si fara viata.

Cunosc o chistoaca_draga_tare care respira verde. Verde crud de mar tare, proaspat si rece, trosnind in dinti plin de aroma si gust. Verde de iarba matasoasa si inalta pan' la genunchi a mangaie_talpile_desculte. Verde tare ii e zambetul si verzi ii sunt gandurile.

Cunosc o pisika roz pal. Petala de miez de trandafir acoperit cu roua. Inteligenta iute si vorba pisiceasca. Zambet citadin si melodios. Educatie fara repros si bolnava de cucii-cucii.

Cunosc ALBASTRU. In ochi de ocean. In spirit si in prezenta. In felul in care tranteste si se infurie. In picanteria gandului si usturimea inteligentei. Sa urle albastrul domne'.

Cunosc portcaliu. O alta religie. Un alt comportament. Nu haleshte carnea de pooorccc. E energie pura si vivacitate Duracell. Portocaliu clipi fata din gene lungi si se inrosi duios... a primavara, a soare, a frumos.

Cunosc rosu. Tricou. Bling-bling-uri. Zambet larg. Hangeloooo nu mai sfecli fasolea la mine ca mor aici. Dintii lui, dintii iepurelui. Crestutza atent aranjata a _aoleooo_ai_cearaaa_la_tineee?
Rosu de pasiune, de ras incontinuu si de_uita-te_la_mine_observa_ma_!

Nu cunosc alb!

Despre culoarea mea n-au decat sa vorbeasca altii :).

Mai cunosc sienna. Varsta inaintata. Nascut in costum si in educatie princiara. Teatru si tragedie care te rascolesc. Miros de mobila veche, de biblioteca si de biblii cu paginile crapate de aur si limbi germanice.

Cunosc si toate varietatile de gri. Sunt peste tot. Incerte. Furibunde. Inexacte si amagitoare.

Cunosc...

Zi-mi ce culoare esti ca sa iti spun cine esti da' sa ma minti frumos...ca altfel te prind si te colorez eu!


Bagari de seama

  1. Karess

    http://www.treatbacterialinfections.com/|doxycycline 421 http://www.acnegoodbye.net/|accutane 8-) http://www.buyfirstmedication.com/|buy viagra 255658

  2. Janay

    http://www.acnegoodbye.net/|accutane mskdmo http://www.mycarinsurquote.com/|car insurance quote :-O http://www.treatmentsguide.net/|acyclovir vhcyk


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

lachesisthemeasurer@yahoo.com

Declaratia Universala a Drepturilor Omului (DUDO) in art.19 stipuleaza: orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii. Acest drept include : libertatea de a avea opinii fara imixtiuni din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primii si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

TREI...
Trei, cifra fatidica,

Nu pierde vremea,

Nu se justifica.

Cica sunt de treaba, eu n-as zice:P. Verbul meu: VREAU! Timpul meu:ACUM! Activitatile mele preferate: Fac ce vreau, cand vreau si cum vreau! Cuvantul preferat: NU! Placerea suprema: SA MANIPULEZ! Egoista? - Pana in panzele albe :P Darnica: doar daca bag omu' in suflet. Ce nu impart: ciocolata si cola. Umor: 100% quality: the best of... Fitze: Cand e necesar dar in genere nu! Pitici pe creier: suprafata suprapopulata. Sarita de pe ax: un da convins!!! The best of me? Selfcontrol The worst? I have feelings! Ce imi place: non-culoarea: negru. Ce detest: sa nu fie cineva in stare sa ma minta ca lumea si manelele; ciorile si blondele tute. Cu ce ma laud: cu nimic, sunt o stare de fapt :D Ce ma plictiseste: aproximativ orice. Ce ma scoate din sarite: sa mi se impuna, reprosurile, crizele de muieri isterice, vorbitul prea tare, sculatul brusc din somn, sa mi se umble in lucruri, sa mi se tina contul la:bani, timp, chef, sa mi se repete de jdemii de ori acelasi lucru in speranta ca ma voi lasa convinsa si muuulte altele. Cum sunt? usor de scos din sarite. Ce am in suflet: spatii nedefragmentate. Ce consider ca am nevoie: sa fiu luata exact asa cum sunt. Ce nu trebuie sa mi se faca: incercarea de a ma schimba. Ce nu trebuie sa imi ceri: TIMP si INCREDERE;

Serchuieshte


Impartzeala blogului

Aaaah...

Aboneaza-te la capodopere


Vizitez...

Statussus

Musafiri:379.958
Capodopere:377
Bucati bagari in seama:2.285

Mai vechi

  • Sah Eu mut o zi alba, El muta o zi neagra. Eu inaintez un vis, El mi-l ia la razboi. El imi ataca plamanii, Eu ma gandesc un an la spital, Fac o combinatie stralucita Si-i castig o zi neagra. El muta o nenorocire Si ma ameninta cu cancerul (Care merge deocamdata in forma de cruce) Dar eu ii pun in fata o carte Si-l silesc sa se retraga. Ii mai castig cateva piese, Dar,uite,jumatate din viata mea E scoasa pe margine. - O sa-ti dau sah si-ti pierzi optimismul, Imi spune el. - Nu-i nimic, glumesc eu, Fac rocada sentimentelor. In spatele meu sotia, copiii, Soarele, luna si ceilalti chibiti Tremura pentru orice miscare a mea. Eu imi aprind o tigara Si continui partida. Fără punctuatie - Care apropie oamenii, ai spus? Nu stiu - parca-as vrea să-ti ghicesc în talpa. - Poate în palma. - Eu nu ghicesc decât în talpa. - Ce semn de punctuatie? - Nimic, adica pune un numar. Ce numar porti la pantofi? - 36. - Foarte bine, 36 mă inspira. Oricum, e un numar cistigator - Imi place cum inchizi tu ochii. Atunci când inchid ochii, plutesc. Adiacente Adiacentele la ce-am de spus Erau acolo si acuma nu-s, Ia-le de unde nu-s, adiacente, Căci nici în gusile fosforescente Nu mai gasesti nimic de luat, de pus. Visul mi-e plin de oarba cutezanta Cu care musca greul din distanta, Greul pamintului, pe sub pământ. Si tot aduna rime si aluzii Ca intimplarile la coltul buzii, Fumind tigara si-afumind un gând.
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare