Joi, Septembrie 28, 2006, 02:04 PM 

asa....( Mai...anul asta)...

...si cum eram cu buchetul ala imens de liliac care ma facea superfericita pt ca deh tineam ditai buchetul ca abia il cuprindeam si imi cufundam cand si cand fata in el sa ii simt parfumul dar si sa scap de "pestilentialele" bucurestene..., ma gandeam ce fac cu liliacu'.
Atunci cand viata ta nu e cine stie ce personala din lipsa de timp, timp, timp si altele..., te gandesti sau cel putin EU m-am gandit as usuall sa fac p cineva hepii. De obicei fac asta. Fac p careva hepii si eu ma hepii de hepii-ul lui/ei.
Si am purces la impartzeala liliacului.
5 buchete mama. Femeie a dracului si umilitor de inteligenta, greu de suportat si biciuitoare la atitudine. Azi o fac hepii! Clar.
45 buchete ea. O tipa la care tin pt. ca e partea mea buna sa spunem. Pt zambetul ei si pt. burtica ei mareee care ascunde un viitor Raresh:)
_________________________________
"Sarnaaa, ete! Astea-s pt. tineeeee"...mama se uita si zambeste "mamaaaa...de unde i-ai furat" (cand eram mika veneam acasa toata o julitura de la bietii copaci p care ii cheleam primavara de flori, vara si toamna de fructe). Mama zabeste aproape duios...(lucru rarissim la duduia dur_aluminiu_fonta). Eu zambesc draceste..."vezi c-am plecat am d livrat niste flori".
__________________________________________________________
"Sarna. Ce faci moatza?
Tacere.
Eu zambesc.
"ce-ai facut ma? iar ai furat din copaci? intreaba ea cu glas pierit si far sa ma salute si cu privirea atintita in buchetzoiul ala parfumat.
"nuuuu. azi am fost p la biserica si era o babutza si na...ea avea nevoie d bani si eu d liliacu'...si na...i l-am cumparat pe tot:P si ti-am adus ca stiu ca adori liliacu':)" si pak, cu o miscare de uma_incheietura_amortzeala...ca nu mai poooteeeam frateee sa mai tin buchetu ala...il plasez strategic intre burta si brate..."tine-l ca nu mai pooot" zic eu.
"hai maaaa.." roseste ea care d altfel imi seamana nitel. Amandoua reactionam aiurea la gesturi bune_frumoase_din_suflet.
Mergem la bucatarie.
Vaze_borcane_taiat_bidoane.
Una bucata apartament 3 camere parfumat instant cu liliac si culoare.
Ea hepii.
Eu si mai si.
Vorbim.
Vin parintii ei.
"da' ce-ai facut ma drace...ai furat iar din copaci????" rasete_rasete_rasete.
_____________________________________________________

Uneori...imi place tare mult ca lumea nu vede ca am 26 de ani si cacaturile aferente varstei.
M-am nascut cu talentul de a ii face p altii hepii pt a fi eu hepii.
Si imi place ca pt unii sunt acelasi drac de copkiil tare-n gura care se dadea peste cap sa zambesti cand iti venea sa urlii.
Hepii me.


Bagari de seama


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

  lachesisthemeasurer@yahoo.com

  Declaratia Universala a Drepturilor Omului (DUDO) in art.19 stipuleaza: orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii. Acest drept include : libertatea de a avea opinii fara imixtiuni din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primii si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

  TREI...
  Trei, cifra fatidica,

  Nu pierde vremea,

  Nu se justifica.

  Cica sunt de treaba, eu n-as zice:P. Verbul meu: VREAU! Timpul meu:ACUM! Activitatile mele preferate: Fac ce vreau, cand vreau si cum vreau! Cuvantul preferat: NU! Placerea suprema: SA MANIPULEZ! Egoista? - Pana in panzele albe :P Darnica: doar daca bag omu' in suflet. Ce nu impart: ciocolata si cola. Umor: 100% quality: the best of... Fitze: Cand e necesar dar in genere nu! Pitici pe creier: suprafata suprapopulata. Sarita de pe ax: un da convins!!! The best of me? Selfcontrol The worst? I have feelings! Ce imi place: non-culoarea: negru. Ce detest: sa nu fie cineva in stare sa ma minta ca lumea si manelele; ciorile si blondele tute. Cu ce ma laud: cu nimic, sunt o stare de fapt :D Ce ma plictiseste: aproximativ orice. Ce ma scoate din sarite: sa mi se impuna, reprosurile, crizele de muieri isterice, vorbitul prea tare, sculatul brusc din somn, sa mi se umble in lucruri, sa mi se tina contul la:bani, timp, chef, sa mi se repete de jdemii de ori acelasi lucru in speranta ca ma voi lasa convinsa si muuulte altele. Cum sunt? usor de scos din sarite. Ce am in suflet: spatii nedefragmentate. Ce consider ca am nevoie: sa fiu luata exact asa cum sunt. Ce nu trebuie sa mi se faca: incercarea de a ma schimba. Ce nu trebuie sa imi ceri: TIMP si INCREDERE;

  Serchuieshte


  Impartzeala blogului

  Aaaah...

  Aboneaza-te la capodopere


  Vizitez...

  Statussus

  Musafiri:379.944
  Capodopere:377
  Bucati bagari in seama:2.285

  Mai vechi

  • Sah Eu mut o zi alba, El muta o zi neagra. Eu inaintez un vis, El mi-l ia la razboi. El imi ataca plamanii, Eu ma gandesc un an la spital, Fac o combinatie stralucita Si-i castig o zi neagra. El muta o nenorocire Si ma ameninta cu cancerul (Care merge deocamdata in forma de cruce) Dar eu ii pun in fata o carte Si-l silesc sa se retraga. Ii mai castig cateva piese, Dar,uite,jumatate din viata mea E scoasa pe margine. - O sa-ti dau sah si-ti pierzi optimismul, Imi spune el. - Nu-i nimic, glumesc eu, Fac rocada sentimentelor. In spatele meu sotia, copiii, Soarele, luna si ceilalti chibiti Tremura pentru orice miscare a mea. Eu imi aprind o tigara Si continui partida. Fără punctuatie - Care apropie oamenii, ai spus? Nu stiu - parca-as vrea să-ti ghicesc în talpa. - Poate în palma. - Eu nu ghicesc decât în talpa. - Ce semn de punctuatie? - Nimic, adica pune un numar. Ce numar porti la pantofi? - 36. - Foarte bine, 36 mă inspira. Oricum, e un numar cistigator - Imi place cum inchizi tu ochii. Atunci când inchid ochii, plutesc. Adiacente Adiacentele la ce-am de spus Erau acolo si acuma nu-s, Ia-le de unde nu-s, adiacente, Căci nici în gusile fosforescente Nu mai gasesti nimic de luat, de pus. Visul mi-e plin de oarba cutezanta Cu care musca greul din distanta, Greul pamintului, pe sub pământ. Si tot aduna rime si aluzii Ca intimplarile la coltul buzii, Fumind tigara si-afumind un gând.
  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare