Joi, Septembrie 28, 2006, 01:37 PM 

Borcanu' de concluzii (ce gandeam eu la finela anului trecut)


Oameni buni, va pun la dispozitie un borcan pentru concluzii sa il umpleti voi asaaa pe ultima suta de metri din an!

Eu il umplu de pe acum. Ca am cu ce.

Am bagat concluzia ca sunt un om norocos. Ca am in suflet oameni foarte dragi mie. Ca desi ma aud cu ei foarte rar, atunci cand o fac...mi se incalzeste sufletul. Si ce daca ne promitem week-end-uri? Si ce daca nu le onoram...? Ne tinem in suflet!!!

Am bagat concluzii verzi si proaspete despre cat de mult imi place sa rad si sa ii fac si pe altii sa rada. Concluzii portocalii si calde despre cum e sa ajuti si sa te lasi ajutat chiar daca modalitatea nu iti convine.

Concluzii ruginii ale amintirilor frumoase. Concluzii geometrice despre straini care te pot ajuta cand nu ai crede ca e posibil si cand te astepti mai putin. Am pus concluziile mititele despre nori, frunze, desene animate si altele cate si mai cate imi plac mie. Concluziile mari si consistente despre a spune "nu", integritate si respect de sine si despre importanta pe care fiecare o dam, echitabil sau nu, noua insine sau celor care ne inconjoara.

Concluziile meditate si intelepte si-au avut si ele locul in borcanul meu despre cat de mult ne traim viata si in ce fel. Concluziile apasatoare despre oamenii care nu au ce cauta in noi, pe langa noi dar pe care ii toleram din varii motive.

Concluzii mici de zi cu zi despre decizii aparent simple dar cu putere mare de influentare. Concluzii albe despre tristete, dispret, ura, furie, invidie...etc. pe care intentionez sa le colorez si sa le fac sa ...disparaImage.

Azi am invatat sa apreciez din nou. Eu bag la borcan. Doar e al meu, nu?

Si imi umplu camara.

Sfat: ca de la utilizator de borcane la alti viitori utilizatori de borcane.

Traiti mah! Sculati-va dimineata si nu va mai blestemati zilele. Nu mai regretati.

Un om foarte drag mie azi imi spunea: looserii au probleme, ceilalti au solutii!

Un pik de jena nu strica din cand in cand, eu m-am jenat de mine azi, de ce nu eram.

Nu zic ca am rezolvat dar ma straduiesc sa o rezolv. Sa ma rezolv pe mine. Ca merit...femeia L-Oreal Image a secolului asta!!!

Si inca ceva:...nu va consumati pe voi insiva sau sufletul vostru bagand inauntru lucruri de prisos. Invatati sa apreciati ca orice are o masura, o limita si ca nu sunteti teren de exploatat.

Azi am forta! Poate maine nu o sa mai am la fel de mult insa o chestie o stiu clar.

Maine, apocalipsa sa vina...si eu ma descurc!!! VIVA SPIRIDUSHII!!!


Bagari de seama

  1. punct

    observ ca iti place sa te joci in culori.
    vad asta si-n scrierile tale si in desenele tale.
    imi place. bravo! keep up the good work!


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

lachesisthemeasurer@yahoo.com

Declaratia Universala a Drepturilor Omului (DUDO) in art.19 stipuleaza: orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii. Acest drept include : libertatea de a avea opinii fara imixtiuni din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primii si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

TREI...
Trei, cifra fatidica,

Nu pierde vremea,

Nu se justifica.

Cica sunt de treaba, eu n-as zice:P. Verbul meu: VREAU! Timpul meu:ACUM! Activitatile mele preferate: Fac ce vreau, cand vreau si cum vreau! Cuvantul preferat: NU! Placerea suprema: SA MANIPULEZ! Egoista? - Pana in panzele albe :P Darnica: doar daca bag omu' in suflet. Ce nu impart: ciocolata si cola. Umor: 100% quality: the best of... Fitze: Cand e necesar dar in genere nu! Pitici pe creier: suprafata suprapopulata. Sarita de pe ax: un da convins!!! The best of me? Selfcontrol The worst? I have feelings! Ce imi place: non-culoarea: negru. Ce detest: sa nu fie cineva in stare sa ma minta ca lumea si manelele; ciorile si blondele tute. Cu ce ma laud: cu nimic, sunt o stare de fapt :D Ce ma plictiseste: aproximativ orice. Ce ma scoate din sarite: sa mi se impuna, reprosurile, crizele de muieri isterice, vorbitul prea tare, sculatul brusc din somn, sa mi se umble in lucruri, sa mi se tina contul la:bani, timp, chef, sa mi se repete de jdemii de ori acelasi lucru in speranta ca ma voi lasa convinsa si muuulte altele. Cum sunt? usor de scos din sarite. Ce am in suflet: spatii nedefragmentate. Ce consider ca am nevoie: sa fiu luata exact asa cum sunt. Ce nu trebuie sa mi se faca: incercarea de a ma schimba. Ce nu trebuie sa imi ceri: TIMP si INCREDERE;

Serchuieshte


Impartzeala blogului

Aaaah...

Aboneaza-te la capodopere


Vizitez...

Statussus

Musafiri:380.080
Capodopere:377
Bucati bagari in seama:2.285

Mai vechi

  • Sah Eu mut o zi alba, El muta o zi neagra. Eu inaintez un vis, El mi-l ia la razboi. El imi ataca plamanii, Eu ma gandesc un an la spital, Fac o combinatie stralucita Si-i castig o zi neagra. El muta o nenorocire Si ma ameninta cu cancerul (Care merge deocamdata in forma de cruce) Dar eu ii pun in fata o carte Si-l silesc sa se retraga. Ii mai castig cateva piese, Dar,uite,jumatate din viata mea E scoasa pe margine. - O sa-ti dau sah si-ti pierzi optimismul, Imi spune el. - Nu-i nimic, glumesc eu, Fac rocada sentimentelor. In spatele meu sotia, copiii, Soarele, luna si ceilalti chibiti Tremura pentru orice miscare a mea. Eu imi aprind o tigara Si continui partida. Fără punctuatie - Care apropie oamenii, ai spus? Nu stiu - parca-as vrea să-ti ghicesc în talpa. - Poate în palma. - Eu nu ghicesc decât în talpa. - Ce semn de punctuatie? - Nimic, adica pune un numar. Ce numar porti la pantofi? - 36. - Foarte bine, 36 mă inspira. Oricum, e un numar cistigator - Imi place cum inchizi tu ochii. Atunci când inchid ochii, plutesc. Adiacente Adiacentele la ce-am de spus Erau acolo si acuma nu-s, Ia-le de unde nu-s, adiacente, Căci nici în gusile fosforescente Nu mai gasesti nimic de luat, de pus. Visul mi-e plin de oarba cutezanta Cu care musca greul din distanta, Greul pamintului, pe sub pământ. Si tot aduna rime si aluzii Ca intimplarile la coltul buzii, Fumind tigara si-afumind un gând.
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare