Marti, Octombrie 10, 2006, 12:14 PM 

Beein' hepii...

...e cand imi incepe ziua cu soare.
Cand ascult in casti, la maxim, concertul de mandoline in C Major de Vivaldi.
Cand nu ma mai enervez ci doar incep sa admir starile variate, mai mult sau mai putin bune, ale oamenilor din jurul meu.
Cand ridic fata spre soare ca sa mi se incalzeasca.
Cand daca ma gandesc la anumite chestii simt ca inima mi se sparge in bucatele multicolore si fericite.
Cand in imaginatia mea, iau bucatele alea de inima si le arunc spre altii ca sa zambeasca si ei. Fiecare in culoarea unei bucatele din inima mea.
Cand sunt calma.
Cand prefer sa zambesc nu sa ripostez, cand trec peste.
Cand sunt atat de...in sufletul meu incat imi permit sa zambesc complice vietii si lumea sa se mire de acel zambet dar sa li se para taree familiar :)
Cand imi cufund fata in flori reci si proaspete.
Cand vad copii care se joaca si imi vine sa ma joc cu ei.
Cand imi rezerv luxul de a spune referitor la ceva ce nu imi convine..."nu. nu acum. acum ascult. ma ascult p mine.".
Cand abia astept sa fiu sarutata de tot ceea ce ma inconjoara.
Cand am sentimentul ca eu sunt cea mai cea intr-o lume gri.
Cand am chef de gutui pufoase si aguride.
Cand am chef sa beau o cafea calda si aromata cu genunchii la guira p o banca uitandu-ma la porumbei desi sunt la birou si lucrez.
Cand eu fanatica lipsei de timp as da orice sa opresc clipa.
Cand...
...sunt tare multe chestiuni care ma fac pe mine hepii.
Toate simple.
Colorate.
Calde.
Lucruri pe care voi, unii, le-ati uitat.
Eu nu le uit.

Umpletzi-va sufletul oameni buni de tot ce e mai bun acum!

Va doresc o zi cum o am eu.


Bagari de seama

  1. zumzum

    inseamna c'ai multe zile fericite.:)

  2. lachesis

    da zumzum..lately chiar am zile d-astea:)


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

lachesisthemeasurer@yahoo.com

Declaratia Universala a Drepturilor Omului (DUDO) in art.19 stipuleaza: orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii. Acest drept include : libertatea de a avea opinii fara imixtiuni din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primii si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

TREI...
Trei, cifra fatidica,

Nu pierde vremea,

Nu se justifica.

Cica sunt de treaba, eu n-as zice:P. Verbul meu: VREAU! Timpul meu:ACUM! Activitatile mele preferate: Fac ce vreau, cand vreau si cum vreau! Cuvantul preferat: NU! Placerea suprema: SA MANIPULEZ! Egoista? - Pana in panzele albe :P Darnica: doar daca bag omu' in suflet. Ce nu impart: ciocolata si cola. Umor: 100% quality: the best of... Fitze: Cand e necesar dar in genere nu! Pitici pe creier: suprafata suprapopulata. Sarita de pe ax: un da convins!!! The best of me? Selfcontrol The worst? I have feelings! Ce imi place: non-culoarea: negru. Ce detest: sa nu fie cineva in stare sa ma minta ca lumea si manelele; ciorile si blondele tute. Cu ce ma laud: cu nimic, sunt o stare de fapt :D Ce ma plictiseste: aproximativ orice. Ce ma scoate din sarite: sa mi se impuna, reprosurile, crizele de muieri isterice, vorbitul prea tare, sculatul brusc din somn, sa mi se umble in lucruri, sa mi se tina contul la:bani, timp, chef, sa mi se repete de jdemii de ori acelasi lucru in speranta ca ma voi lasa convinsa si muuulte altele. Cum sunt? usor de scos din sarite. Ce am in suflet: spatii nedefragmentate. Ce consider ca am nevoie: sa fiu luata exact asa cum sunt. Ce nu trebuie sa mi se faca: incercarea de a ma schimba. Ce nu trebuie sa imi ceri: TIMP si INCREDERE;

Serchuieshte


Impartzeala blogului

Aaaah...

Aboneaza-te la capodopere


Vizitez...

Statussus

Musafiri:379.913
Capodopere:377
Bucati bagari in seama:2.285

Mai vechi

  • Sah Eu mut o zi alba, El muta o zi neagra. Eu inaintez un vis, El mi-l ia la razboi. El imi ataca plamanii, Eu ma gandesc un an la spital, Fac o combinatie stralucita Si-i castig o zi neagra. El muta o nenorocire Si ma ameninta cu cancerul (Care merge deocamdata in forma de cruce) Dar eu ii pun in fata o carte Si-l silesc sa se retraga. Ii mai castig cateva piese, Dar,uite,jumatate din viata mea E scoasa pe margine. - O sa-ti dau sah si-ti pierzi optimismul, Imi spune el. - Nu-i nimic, glumesc eu, Fac rocada sentimentelor. In spatele meu sotia, copiii, Soarele, luna si ceilalti chibiti Tremura pentru orice miscare a mea. Eu imi aprind o tigara Si continui partida. Fără punctuatie - Care apropie oamenii, ai spus? Nu stiu - parca-as vrea să-ti ghicesc în talpa. - Poate în palma. - Eu nu ghicesc decât în talpa. - Ce semn de punctuatie? - Nimic, adica pune un numar. Ce numar porti la pantofi? - 36. - Foarte bine, 36 mă inspira. Oricum, e un numar cistigator - Imi place cum inchizi tu ochii. Atunci când inchid ochii, plutesc. Adiacente Adiacentele la ce-am de spus Erau acolo si acuma nu-s, Ia-le de unde nu-s, adiacente, Căci nici în gusile fosforescente Nu mai gasesti nimic de luat, de pus. Visul mi-e plin de oarba cutezanta Cu care musca greul din distanta, Greul pamintului, pe sub pământ. Si tot aduna rime si aluzii Ca intimplarile la coltul buzii, Fumind tigara si-afumind un gând.
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare