Miercuri, Octombrie 25, 2006, 11:28 AM 

Tortura

Un tip se rataceste intr-o padure, cand vede o casuta
mica si amarata.

Ciocane la usa, si este intampinat de un mosulet
chinez de vreo120 de ani.

Tipul: "Buna ziua, m-am pierdut , puteti sa ma
gazduiti si pe mine in
seara asta?"

Mosul: "Bineinteles, cu o singura conditie, daca te
atingi de
fiica-mea voi folosi cele trei mari torturi chinezesti
pe tine!"

Tipul: "Nici o problema", gandindu-se ca fiica-sa
trebuie sa aiba si
ea cel putin 100 de ani.

Inainte de cina, apare fiica mosului, bineinteles,
buna cu draci, si
incepe sa-i faca ochi dulci tinarului. Asta isi aduce
aminte de
cuvintele mosului si se duce la culcare singur. In
timpul noptii, nu
mai rezista si merge in camera la tipa. Toata aventura
se petrece, in
final tipul se culca, mort de oboseala dar super
fericit. Se trezeste
simtind ceva pe piept. Deschide ochii si vede un
bolovan mare pe piept
cu un biletel atasat:

"Tortura chinezeasca nr. 1: Bolovan mare pe piept".

Se gandeste tipul.. "Naspa moment, da' daca asta e tot
ce ii poate
pielea mosului nu e problema". Pune mana pe bolovan
si-l arunca pe
geam.

Intre timp vede un alt bilet:

"Tortura chinezeasca nr. 2: Bolvan legat de testiculul
stang"

Se uita repede pe geam si vede ca bolovanul aproape a
ajuns jos.

Se gandeste repede... "Mai bine niste oase frante
decat fara un
testicul" si se arunca pe geam. In timpul sariturii
vede un al treilea
bilet:

"Tortura chinezeasca nr. 3: testiculul drept legat de
pat"


Bagari de seama

  1. Michael

    LOOOOOOOOL


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

lachesisthemeasurer@yahoo.com

Declaratia Universala a Drepturilor Omului (DUDO) in art.19 stipuleaza: orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii. Acest drept include : libertatea de a avea opinii fara imixtiuni din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primii si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

TREI...
Trei, cifra fatidica,

Nu pierde vremea,

Nu se justifica.

Cica sunt de treaba, eu n-as zice:P. Verbul meu: VREAU! Timpul meu:ACUM! Activitatile mele preferate: Fac ce vreau, cand vreau si cum vreau! Cuvantul preferat: NU! Placerea suprema: SA MANIPULEZ! Egoista? - Pana in panzele albe :P Darnica: doar daca bag omu' in suflet. Ce nu impart: ciocolata si cola. Umor: 100% quality: the best of... Fitze: Cand e necesar dar in genere nu! Pitici pe creier: suprafata suprapopulata. Sarita de pe ax: un da convins!!! The best of me? Selfcontrol The worst? I have feelings! Ce imi place: non-culoarea: negru. Ce detest: sa nu fie cineva in stare sa ma minta ca lumea si manelele; ciorile si blondele tute. Cu ce ma laud: cu nimic, sunt o stare de fapt :D Ce ma plictiseste: aproximativ orice. Ce ma scoate din sarite: sa mi se impuna, reprosurile, crizele de muieri isterice, vorbitul prea tare, sculatul brusc din somn, sa mi se umble in lucruri, sa mi se tina contul la:bani, timp, chef, sa mi se repete de jdemii de ori acelasi lucru in speranta ca ma voi lasa convinsa si muuulte altele. Cum sunt? usor de scos din sarite. Ce am in suflet: spatii nedefragmentate. Ce consider ca am nevoie: sa fiu luata exact asa cum sunt. Ce nu trebuie sa mi se faca: incercarea de a ma schimba. Ce nu trebuie sa imi ceri: TIMP si INCREDERE;

Serchuieshte


Impartzeala blogului

Aaaah...

Aboneaza-te la capodopere


Vizitez...

Statussus

Musafiri:379.904
Capodopere:377
Bucati bagari in seama:2.285

Mai vechi

  • Sah Eu mut o zi alba, El muta o zi neagra. Eu inaintez un vis, El mi-l ia la razboi. El imi ataca plamanii, Eu ma gandesc un an la spital, Fac o combinatie stralucita Si-i castig o zi neagra. El muta o nenorocire Si ma ameninta cu cancerul (Care merge deocamdata in forma de cruce) Dar eu ii pun in fata o carte Si-l silesc sa se retraga. Ii mai castig cateva piese, Dar,uite,jumatate din viata mea E scoasa pe margine. - O sa-ti dau sah si-ti pierzi optimismul, Imi spune el. - Nu-i nimic, glumesc eu, Fac rocada sentimentelor. In spatele meu sotia, copiii, Soarele, luna si ceilalti chibiti Tremura pentru orice miscare a mea. Eu imi aprind o tigara Si continui partida. Fără punctuatie - Care apropie oamenii, ai spus? Nu stiu - parca-as vrea să-ti ghicesc în talpa. - Poate în palma. - Eu nu ghicesc decât în talpa. - Ce semn de punctuatie? - Nimic, adica pune un numar. Ce numar porti la pantofi? - 36. - Foarte bine, 36 mă inspira. Oricum, e un numar cistigator - Imi place cum inchizi tu ochii. Atunci când inchid ochii, plutesc. Adiacente Adiacentele la ce-am de spus Erau acolo si acuma nu-s, Ia-le de unde nu-s, adiacente, Căci nici în gusile fosforescente Nu mai gasesti nimic de luat, de pus. Visul mi-e plin de oarba cutezanta Cu care musca greul din distanta, Greul pamintului, pe sub pământ. Si tot aduna rime si aluzii Ca intimplarile la coltul buzii, Fumind tigara si-afumind un gând.
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare