Miercuri, Octombrie 25, 2006, 11:17 AM 

Uratu' dreacu' :))))))) =))))

1) Eram asa de sarac cand am fost copil, caci daca nu eram baiat, nu as fi avut cu ce sa ma joc!

(2) O fata mi-a telefonat si mi-a spus: vin-o la mine..nu-i nimeni acasa si m-am dus si nu era nimeni acasa!

(3) In timp ce face sex..nevasta-mea obisnuieste sa-mi vorbeasca tot timpul si chiar si alaltaieri mi-a telefonat dintr-un hotel!

(4) Intr-o zi am ajuns acasa mai devreme si vad un tanar alergand gol pe strada si l-am intrebat de ce faci asta? mi-a raspuns: din cauza ca ai venit prea devreme acasa !!

(5) Am avut o zi foarte grea si am imbracat o camasa..mi-a cazut un nasture si am ridicat servieta..mi-a cazut manerul si mi-e frica sa ma duc la closet ..

(6) Eram un copil foarte urat. Cand ma jucam in lada de nisip, pisica incerca tot timpul ..sa ma acopere!

(7) Pot afirma cu siguranta ca parintii m-au urat . Singurele mele jucarii in cadita de baie erau un toaster si un radio.

(8) Cand eram bebelush..eram foarte urat..mama n-a vrut sa ma alapteze si mi-a spus ca prefera sa fim doar..amici!

(9) Sunt asa de urat, incat tatal meu poarta in portofel fotografia copilului cu care a sosit portofelul.

(10) Cand m-am nascut, doctorul a iesit in sala de asteptare si i-a spus tatei cu parere de rau: stiti... am facut tot ce era cu putiinta si dar totusi .s-a nascut !!!

(11) Sunt asa de urat incat mama avea gretzuri.. DUPA ce m-am nascut !!!

(12) IMI amintesc ca o data..tiganii m-au rapit, si au trimis parintilor mei..o bucata din degetul meu dar tatal meu..a cerut inca dovezi.

(13) imi amintesc ca o data m-am pierdut de parintii pe strada..m-am dus la un politist si l-am intrebat: Crezi oare ca-i vom gasi? Si el s-a scarpinat in cap si mi-a raspuns: nu stiu..sunt asa multe ascunzatori ..

(14) sunt asa de urat, incat o data pe cand lucram intr-un magazin de animale de casa cumparatorii intrebau cam la ce marime pot ajunge.

(15) M-am dus la doctorul meu. I-am spus: doctore..in fiecare dimineatza..cand ma uit in oglinda incep sa vomit. Care-i problema mea??? Mi-a raspuns : Nu stiu dar ai o vedere perfecta.


Bagari de seama


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

  lachesisthemeasurer@yahoo.com

  Declaratia Universala a Drepturilor Omului (DUDO) in art.19 stipuleaza: orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii. Acest drept include : libertatea de a avea opinii fara imixtiuni din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primii si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

  TREI...
  Trei, cifra fatidica,

  Nu pierde vremea,

  Nu se justifica.

  Cica sunt de treaba, eu n-as zice:P. Verbul meu: VREAU! Timpul meu:ACUM! Activitatile mele preferate: Fac ce vreau, cand vreau si cum vreau! Cuvantul preferat: NU! Placerea suprema: SA MANIPULEZ! Egoista? - Pana in panzele albe :P Darnica: doar daca bag omu' in suflet. Ce nu impart: ciocolata si cola. Umor: 100% quality: the best of... Fitze: Cand e necesar dar in genere nu! Pitici pe creier: suprafata suprapopulata. Sarita de pe ax: un da convins!!! The best of me? Selfcontrol The worst? I have feelings! Ce imi place: non-culoarea: negru. Ce detest: sa nu fie cineva in stare sa ma minta ca lumea si manelele; ciorile si blondele tute. Cu ce ma laud: cu nimic, sunt o stare de fapt :D Ce ma plictiseste: aproximativ orice. Ce ma scoate din sarite: sa mi se impuna, reprosurile, crizele de muieri isterice, vorbitul prea tare, sculatul brusc din somn, sa mi se umble in lucruri, sa mi se tina contul la:bani, timp, chef, sa mi se repete de jdemii de ori acelasi lucru in speranta ca ma voi lasa convinsa si muuulte altele. Cum sunt? usor de scos din sarite. Ce am in suflet: spatii nedefragmentate. Ce consider ca am nevoie: sa fiu luata exact asa cum sunt. Ce nu trebuie sa mi se faca: incercarea de a ma schimba. Ce nu trebuie sa imi ceri: TIMP si INCREDERE;

  Serchuieshte


  Impartzeala blogului

  Aaaah...

  Aboneaza-te la capodopere


  Vizitez...

  Statussus

  Musafiri:379.921
  Capodopere:377
  Bucati bagari in seama:2.285

  Mai vechi

  • Sah Eu mut o zi alba, El muta o zi neagra. Eu inaintez un vis, El mi-l ia la razboi. El imi ataca plamanii, Eu ma gandesc un an la spital, Fac o combinatie stralucita Si-i castig o zi neagra. El muta o nenorocire Si ma ameninta cu cancerul (Care merge deocamdata in forma de cruce) Dar eu ii pun in fata o carte Si-l silesc sa se retraga. Ii mai castig cateva piese, Dar,uite,jumatate din viata mea E scoasa pe margine. - O sa-ti dau sah si-ti pierzi optimismul, Imi spune el. - Nu-i nimic, glumesc eu, Fac rocada sentimentelor. In spatele meu sotia, copiii, Soarele, luna si ceilalti chibiti Tremura pentru orice miscare a mea. Eu imi aprind o tigara Si continui partida. Fără punctuatie - Care apropie oamenii, ai spus? Nu stiu - parca-as vrea să-ti ghicesc în talpa. - Poate în palma. - Eu nu ghicesc decât în talpa. - Ce semn de punctuatie? - Nimic, adica pune un numar. Ce numar porti la pantofi? - 36. - Foarte bine, 36 mă inspira. Oricum, e un numar cistigator - Imi place cum inchizi tu ochii. Atunci când inchid ochii, plutesc. Adiacente Adiacentele la ce-am de spus Erau acolo si acuma nu-s, Ia-le de unde nu-s, adiacente, Căci nici în gusile fosforescente Nu mai gasesti nimic de luat, de pus. Visul mi-e plin de oarba cutezanta Cu care musca greul din distanta, Greul pamintului, pe sub pământ. Si tot aduna rime si aluzii Ca intimplarile la coltul buzii, Fumind tigara si-afumind un gând.
  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare