Luni, Noiembrie 27, 2006, 01:25 PM 

Reluare fara justificari: Fara bancuri...

..ca n-am chef.

In genere scriu cand am ceva de spus.
La fel fac si atunci cand vorbesc.

Ma amuza cei care vorbesc "in plus", care se baga unde "nu le fierbe oala", in general, acestia neavand nici cea mai mica legatura cu ceea ce se vorbeste sau despre subiectul cutare dezbatut.

Ce observ este ca lumea mai practica vorbitul asaaa...de dragul vorbitului, consumatului de aer, invadarea spatiului intelectual al interlocutorului.
De ce nu tace lumea?
E musai sa purtam o conversatie mai ales daca tacerea e placuta?

Nu inteleg..., sau de fapt inteleg.
Da' mi-e greu sa admit!
Inteleg ca unii se simt aiurea tacand.
Eu nu ma simt.
Imi las gura sa se odihneasca impreuna cu corzile vocale si ma joc cu gandurile, cu privitul_observatul, cu auzul...
E linistitor.

Sunt intrebata in genere daca am ceva.
N-am nimic.
Am o nevoie.
Am nevoie sa te aud...tacand.
Nu.
Nu sunt suparata.
Nu am cine stie ce ganduri.
Nu nutresc planuri care sa ma consume intr-atat incat sa nu pot vorbi in acelasi timp.
Vreau doar sa tac, sa taci si tu si el si ea.
Doar cinci minute.
Pentru ca intr-o lume in care permanent interactionam...sunt distante mari pana la zone care sa ma izoleze de poluarea fonica generata de oameni.

***
...
tac.


Bagari de seama

 1. marcu

  E bine sa taci cand nu ai nimic de spus. De ce sa taci cand te gadila limba? De ce sa nu te exprimi aratand cat de mult te duce capul ? De ce sa taci si sa lasi impresii gresite celor din jurul tau ? Vorbeste arata ceea ce esti tu! Cei care conteaza te vor ignora daca e cazul.

 2. lachesis

  Tac cand vreau eu sa tac si tac pt ca vreau sa tac. Nu e foarte complicat. Ai despicat prea mult firul Marcule...

 3. gica

  esti tare frustrata, tanti. se vede dupa lista de chestii care te scot din sarite. meh.

 4. lachesis

  sa mori tu Gica...:))


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

lachesisthemeasurer@yahoo.com

Declaratia Universala a Drepturilor Omului (DUDO) in art.19 stipuleaza: orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii. Acest drept include : libertatea de a avea opinii fara imixtiuni din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primii si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

TREI...
Trei, cifra fatidica,

Nu pierde vremea,

Nu se justifica.

Cica sunt de treaba, eu n-as zice:P. Verbul meu: VREAU! Timpul meu:ACUM! Activitatile mele preferate: Fac ce vreau, cand vreau si cum vreau! Cuvantul preferat: NU! Placerea suprema: SA MANIPULEZ! Egoista? - Pana in panzele albe :P Darnica: doar daca bag omu' in suflet. Ce nu impart: ciocolata si cola. Umor: 100% quality: the best of... Fitze: Cand e necesar dar in genere nu! Pitici pe creier: suprafata suprapopulata. Sarita de pe ax: un da convins!!! The best of me? Selfcontrol The worst? I have feelings! Ce imi place: non-culoarea: negru. Ce detest: sa nu fie cineva in stare sa ma minta ca lumea si manelele; ciorile si blondele tute. Cu ce ma laud: cu nimic, sunt o stare de fapt :D Ce ma plictiseste: aproximativ orice. Ce ma scoate din sarite: sa mi se impuna, reprosurile, crizele de muieri isterice, vorbitul prea tare, sculatul brusc din somn, sa mi se umble in lucruri, sa mi se tina contul la:bani, timp, chef, sa mi se repete de jdemii de ori acelasi lucru in speranta ca ma voi lasa convinsa si muuulte altele. Cum sunt? usor de scos din sarite. Ce am in suflet: spatii nedefragmentate. Ce consider ca am nevoie: sa fiu luata exact asa cum sunt. Ce nu trebuie sa mi se faca: incercarea de a ma schimba. Ce nu trebuie sa imi ceri: TIMP si INCREDERE;

Serchuieshte


Impartzeala blogului

Aaaah...

Aboneaza-te la capodopere


Vizitez...

Statussus

Musafiri:380.000
Capodopere:377
Bucati bagari in seama:2.285

Mai vechi

 • Sah Eu mut o zi alba, El muta o zi neagra. Eu inaintez un vis, El mi-l ia la razboi. El imi ataca plamanii, Eu ma gandesc un an la spital, Fac o combinatie stralucita Si-i castig o zi neagra. El muta o nenorocire Si ma ameninta cu cancerul (Care merge deocamdata in forma de cruce) Dar eu ii pun in fata o carte Si-l silesc sa se retraga. Ii mai castig cateva piese, Dar,uite,jumatate din viata mea E scoasa pe margine. - O sa-ti dau sah si-ti pierzi optimismul, Imi spune el. - Nu-i nimic, glumesc eu, Fac rocada sentimentelor. In spatele meu sotia, copiii, Soarele, luna si ceilalti chibiti Tremura pentru orice miscare a mea. Eu imi aprind o tigara Si continui partida. Fără punctuatie - Care apropie oamenii, ai spus? Nu stiu - parca-as vrea să-ti ghicesc în talpa. - Poate în palma. - Eu nu ghicesc decât în talpa. - Ce semn de punctuatie? - Nimic, adica pune un numar. Ce numar porti la pantofi? - 36. - Foarte bine, 36 mă inspira. Oricum, e un numar cistigator - Imi place cum inchizi tu ochii. Atunci când inchid ochii, plutesc. Adiacente Adiacentele la ce-am de spus Erau acolo si acuma nu-s, Ia-le de unde nu-s, adiacente, Căci nici în gusile fosforescente Nu mai gasesti nimic de luat, de pus. Visul mi-e plin de oarba cutezanta Cu care musca greul din distanta, Greul pamintului, pe sub pământ. Si tot aduna rime si aluzii Ca intimplarile la coltul buzii, Fumind tigara si-afumind un gând.
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare