Marti, Noiembrie 28, 2006, 06:49 PM 

..descarcari ala blog

...altceva nu am ce face si daca as avea, sigur nu am chef.

Daca e sa nu ma pricep la ceva....atunci clar nu ma pricep la frecat menta!
La sa "o ard aiurea".

Cand sunt bolnava si trebuie sa stau acasa si ...sa stau,...ma tampeste.
Faptul ca sunt prinsa intrre patru pereti ma doboara.
Daca era alegerea mea era ok.
Dar cand sunt obligata, turbez.
Am incercat sa desenez.
Nimic nu imi iese.
Am de lucrat.
Am lucrari de facut, am de muncit la un site, nimic nu imi iese, nu imi place si fac ca dracu tot.
De obicei daca scriu despre cum ma simt, daca vorbesc, problemele se mai remediaza.
Sunt curioasa acum ce va fi.
Dupa ce termin asta d scris si dupa ce il postez.
Eu vad scrisul in "public" ca pe o chestie cel putin ..plasabila.
Eu scap de ea.
E ca si cum as scrie ceva p o bucata de hartie si i-as da foc.
Se spune ca atunci cand vorbesti despre ce te macina, o parte din incarcatura se transfera la interlocutor.
Dai afara.
Eu asta fac. Dau afara.
Ca dau ce am mai bun, ca dau ce am naspa. Dau.
Nu am ce afce.
Sunt dependenta de exprimare.
In absolut orice.
Trebuie sa ma exprim, sa exprim, sa ma arat.
Poate sunt egoista.
Temperamentala.
Dar cu toata inconsecventa mea..., inconsecventa vietii mele, scrisul si desenatul au ramas si vor ramane.
Ma completeaza.
Nu am probleme cu singuratea.
Mi-e ok cu mine.
Ironic, mi-e mai ok cu mine decat cu altii si sunt mai ok cu singuratatea mea decat cu singuratatile altora sau cu faptul ca ma pot simti singura si inconjurata de oameni.
La mine nu merge ca cineva sa iti goleasca containerele.
Eu nu sunt "blogul" altora.
Eu am blogul meu:))Bagari de seama

  1. andra

    si eu ma simt mai bine cu mine decat cu altii.atunci pot sa gandesc liber,sa fiu eu

  2. Alex

    ...uneori intradevar singuratatea e cel mai linistit loc...


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

lachesisthemeasurer@yahoo.com

Declaratia Universala a Drepturilor Omului (DUDO) in art.19 stipuleaza: orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii. Acest drept include : libertatea de a avea opinii fara imixtiuni din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primii si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

TREI...
Trei, cifra fatidica,

Nu pierde vremea,

Nu se justifica.

Cica sunt de treaba, eu n-as zice:P. Verbul meu: VREAU! Timpul meu:ACUM! Activitatile mele preferate: Fac ce vreau, cand vreau si cum vreau! Cuvantul preferat: NU! Placerea suprema: SA MANIPULEZ! Egoista? - Pana in panzele albe :P Darnica: doar daca bag omu' in suflet. Ce nu impart: ciocolata si cola. Umor: 100% quality: the best of... Fitze: Cand e necesar dar in genere nu! Pitici pe creier: suprafata suprapopulata. Sarita de pe ax: un da convins!!! The best of me? Selfcontrol The worst? I have feelings! Ce imi place: non-culoarea: negru. Ce detest: sa nu fie cineva in stare sa ma minta ca lumea si manelele; ciorile si blondele tute. Cu ce ma laud: cu nimic, sunt o stare de fapt :D Ce ma plictiseste: aproximativ orice. Ce ma scoate din sarite: sa mi se impuna, reprosurile, crizele de muieri isterice, vorbitul prea tare, sculatul brusc din somn, sa mi se umble in lucruri, sa mi se tina contul la:bani, timp, chef, sa mi se repete de jdemii de ori acelasi lucru in speranta ca ma voi lasa convinsa si muuulte altele. Cum sunt? usor de scos din sarite. Ce am in suflet: spatii nedefragmentate. Ce consider ca am nevoie: sa fiu luata exact asa cum sunt. Ce nu trebuie sa mi se faca: incercarea de a ma schimba. Ce nu trebuie sa imi ceri: TIMP si INCREDERE;

Serchuieshte


Impartzeala blogului

Aaaah...

Aboneaza-te la capodopere


Vizitez...

Statussus

Musafiri:379.960
Capodopere:377
Bucati bagari in seama:2.285

Mai vechi

  • Sah Eu mut o zi alba, El muta o zi neagra. Eu inaintez un vis, El mi-l ia la razboi. El imi ataca plamanii, Eu ma gandesc un an la spital, Fac o combinatie stralucita Si-i castig o zi neagra. El muta o nenorocire Si ma ameninta cu cancerul (Care merge deocamdata in forma de cruce) Dar eu ii pun in fata o carte Si-l silesc sa se retraga. Ii mai castig cateva piese, Dar,uite,jumatate din viata mea E scoasa pe margine. - O sa-ti dau sah si-ti pierzi optimismul, Imi spune el. - Nu-i nimic, glumesc eu, Fac rocada sentimentelor. In spatele meu sotia, copiii, Soarele, luna si ceilalti chibiti Tremura pentru orice miscare a mea. Eu imi aprind o tigara Si continui partida. Fără punctuatie - Care apropie oamenii, ai spus? Nu stiu - parca-as vrea să-ti ghicesc în talpa. - Poate în palma. - Eu nu ghicesc decât în talpa. - Ce semn de punctuatie? - Nimic, adica pune un numar. Ce numar porti la pantofi? - 36. - Foarte bine, 36 mă inspira. Oricum, e un numar cistigator - Imi place cum inchizi tu ochii. Atunci când inchid ochii, plutesc. Adiacente Adiacentele la ce-am de spus Erau acolo si acuma nu-s, Ia-le de unde nu-s, adiacente, Căci nici în gusile fosforescente Nu mai gasesti nimic de luat, de pus. Visul mi-e plin de oarba cutezanta Cu care musca greul din distanta, Greul pamintului, pe sub pământ. Si tot aduna rime si aluzii Ca intimplarile la coltul buzii, Fumind tigara si-afumind un gând.
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare