Joi, Noiembrie 30, 2006, 01:31 AM 

DiLeMa no. 1 aka. Refugiile mtzilor masii

Obor.
La aproximativ orice ora te-ai da jos din tramvaiele romanesti care circula pe linia traditional_cunoscuta a lui 34, in statia de la Obor...tre sa te pazeasca sfantu' (care o avea sfintzi) sa n-o mierlesti!
Fututul ala de refugiu, facut in realmente_scarba_pulii de catre primarii aka. consiliile locale de sector e atat d ingust incat daca:
- o baba care se rezeama in plasa d barabule ar pica peste tine ..ajungi in fatza masinii;
- un mos cu lentile groase ca deshtu' nu te vede...ajungi in fatza masinii;
- multe "tanti_coafeze" se imbulzesc ca nesimtitele si imping...ajungi in fata masinii;
- etc.
Feri-te-ar acelasi sfant sa dai peste vreun grup de copii, liceeni, adulti care merg in traditionalul spirit "tara, tara, vrem ostashi"...ca..vei ajunge in fata masinii.
Cum drac mai tata?
In fata, strada, deci circula masini.
In spate, strada, deci circula masini.
La mijloc, ca o insula a imbecilimului, troneaza un futut ingust refugiu in care lumea aka. cei care fac piata (si-s multi rau tata), aia care muncesc in zona (si aia direct proportional numeric cu cei care fac piata) si restu' plebei, revarsati dintr-un amarat d tramvai, incearca sa nu ajunga in fata masinii si sa nu aiba vreun accident stupid.
Eu am incercat variante:
- cobor prima..(pula! ma impinge valu')
- cobor ultima ..(nu fac fata multimii! pula! ajung in fata. ma calca masina)
- cobor la mijloc si opun in fortza (coate, picioare, ma agat d lume...pula! nu fac fata multimii! ajung in fata masinii)
Maa...pana acu am avut norok.
Ba m-am proptit in varfurile degetelor de la picioare p marginea refugiului, ba am prins un stop aflat la mama dracu' si masinile incetinisera, ba m-am lipit_facut_una cu refugiu.
Este de un realmente cacat!
Acel refugiu..., plus alte refugii la fel de "pizdite" aiurea sunt ceva de groaza.
Cum drac l-au calculat...?
Asta e dilema mea!
Ce au luat in calcul? Numarul de oameni care poate incapea intr-un tramvai sa fie direct proportional cu numarul de oameni care se poate dispersa intre laturile unui refugiu dat?
Povesti!!!
Cand vezi "capacitatile" notate intr-um tramvai pe geamul soferului, alea sunt povesti.
Intra muuuulti mai muuulti.
Intram ca sardinele, ca tonul, unii peste altii, ancorati de bari, lipiti de geamuri, urcati peste aia care stau jos,urcati p picioarele altora, bagati in gentile unora etc.
Si dilema revine!
De ce cacat in Romania nu sunt luate in considerare cifrele reale?
Suntem multi ba!
Tramvaiele p o ruta date is putine si vin greu.
Unde e directa proportie?
Nu am p unde s-o iau p alta parte.
Am biroul la Obor si un alt loc d munca la Iancului.
Ambele refugii sunt vai mortzii lor.
Nu zic ca majoritatea soferilor, p buna dreptate, fiind departati cu stopurile, nu catadicsesc sa incetineasca.
Si eu am o dilema!
Daca s-au bagat tare gaborii s dea amenzi de traversare aiurea pietonilor...noi p unde drac traversam? Noi astia dati jos din 34, 46...la Obor?
Ce fac ma?
Zbor?
Sau ma zboara o Dacie din mers?


Bagari de seama


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

  lachesisthemeasurer@yahoo.com

  Declaratia Universala a Drepturilor Omului (DUDO) in art.19 stipuleaza: orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii. Acest drept include : libertatea de a avea opinii fara imixtiuni din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primii si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

  TREI...
  Trei, cifra fatidica,

  Nu pierde vremea,

  Nu se justifica.

  Cica sunt de treaba, eu n-as zice:P. Verbul meu: VREAU! Timpul meu:ACUM! Activitatile mele preferate: Fac ce vreau, cand vreau si cum vreau! Cuvantul preferat: NU! Placerea suprema: SA MANIPULEZ! Egoista? - Pana in panzele albe :P Darnica: doar daca bag omu' in suflet. Ce nu impart: ciocolata si cola. Umor: 100% quality: the best of... Fitze: Cand e necesar dar in genere nu! Pitici pe creier: suprafata suprapopulata. Sarita de pe ax: un da convins!!! The best of me? Selfcontrol The worst? I have feelings! Ce imi place: non-culoarea: negru. Ce detest: sa nu fie cineva in stare sa ma minta ca lumea si manelele; ciorile si blondele tute. Cu ce ma laud: cu nimic, sunt o stare de fapt :D Ce ma plictiseste: aproximativ orice. Ce ma scoate din sarite: sa mi se impuna, reprosurile, crizele de muieri isterice, vorbitul prea tare, sculatul brusc din somn, sa mi se umble in lucruri, sa mi se tina contul la:bani, timp, chef, sa mi se repete de jdemii de ori acelasi lucru in speranta ca ma voi lasa convinsa si muuulte altele. Cum sunt? usor de scos din sarite. Ce am in suflet: spatii nedefragmentate. Ce consider ca am nevoie: sa fiu luata exact asa cum sunt. Ce nu trebuie sa mi se faca: incercarea de a ma schimba. Ce nu trebuie sa imi ceri: TIMP si INCREDERE;

  Serchuieshte


  Impartzeala blogului

  Aaaah...

  Aboneaza-te la capodopere


  Vizitez...

  Statussus

  Musafiri:379.852
  Capodopere:377
  Bucati bagari in seama:2.285

  Mai vechi

  • Sah Eu mut o zi alba, El muta o zi neagra. Eu inaintez un vis, El mi-l ia la razboi. El imi ataca plamanii, Eu ma gandesc un an la spital, Fac o combinatie stralucita Si-i castig o zi neagra. El muta o nenorocire Si ma ameninta cu cancerul (Care merge deocamdata in forma de cruce) Dar eu ii pun in fata o carte Si-l silesc sa se retraga. Ii mai castig cateva piese, Dar,uite,jumatate din viata mea E scoasa pe margine. - O sa-ti dau sah si-ti pierzi optimismul, Imi spune el. - Nu-i nimic, glumesc eu, Fac rocada sentimentelor. In spatele meu sotia, copiii, Soarele, luna si ceilalti chibiti Tremura pentru orice miscare a mea. Eu imi aprind o tigara Si continui partida. Fără punctuatie - Care apropie oamenii, ai spus? Nu stiu - parca-as vrea să-ti ghicesc în talpa. - Poate în palma. - Eu nu ghicesc decât în talpa. - Ce semn de punctuatie? - Nimic, adica pune un numar. Ce numar porti la pantofi? - 36. - Foarte bine, 36 mă inspira. Oricum, e un numar cistigator - Imi place cum inchizi tu ochii. Atunci când inchid ochii, plutesc. Adiacente Adiacentele la ce-am de spus Erau acolo si acuma nu-s, Ia-le de unde nu-s, adiacente, Căci nici în gusile fosforescente Nu mai gasesti nimic de luat, de pus. Visul mi-e plin de oarba cutezanta Cu care musca greul din distanta, Greul pamintului, pe sub pământ. Si tot aduna rime si aluzii Ca intimplarile la coltul buzii, Fumind tigara si-afumind un gând.
  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare