Vineri, Decembrie 22, 2006, 01:15 PM 

Injuratu', ortografiatu' si limbaju' mircuiesc...

C-asa vreau eu.

Injur
 • de draci in genere si in scop descarcativ..cei care imi citesc capodoperele au realizat pana acum ca sunt o fire iute, ca ma incarc rapid si ca simt nevoia sa ma descarc. Nu am chef sa fiu inteleasa si acceptata. Asta e blogul meu si fac ce vreau in el. Nu iti convine...jet in alta parte!
Ortografiez_gramaticalizez...
 • cat de ok pot...si pe bune spus "pot" pentru ca daca ma apuc si scriu pe masura ce simt., ma simt si gandesc, astea desfasurandu-se foarte rapid, mai fac greseli. ma plictiseste sa iau ceva la corectura..In cazul in care voi scrie intr0un ziar..ma voi conforma normelor si abaterilor limbii romane...In rest, aici, repet, ma descarc. La fel de bine cum ma balbai oral, ma pot balbai si tastatural. Sa fereasca sfantu' sa se mai gaseasca vreunu' sa imi atraga atentia la fro cratima, greseala de ortografiere sau gramaticala ca musc din el. Imi este perpendiculara parerea ta despre partea asta dar te voi arde pentru ca e blogul meu. Conteaza pentru mine ce scriu. Atat. Voi intelectualii, cultii, nu purcedeti in ma judeca ca ma pish pe judecatile voastre. Asta e. Scriu repede, gresesc, treci peste ca si eu trec!
 • doom si dex...hai frate..ma lesi? Daca ai impresia ca esti singuru' care a auzit s inteles ca doom-ul nu e doar un game...impushca-te si gata! Nu venii cu figuri de "cult" p-acii ca ma zgarii pe vena.
Limbaj mircuiesc
 • precurtaaaaaaat. Oh..daaaaaa! Scriu prescurtat. Economisesc timp. E limbaju' generat de nevoia de a scrie foarte mult in foarte scurt timp. Nu-ti convine...daca esti mascul iti urez impotenta de tanar..., daca esti tipa...ma abtin...ca..imi vin foarte multeeeee in capshorul meu mic si simpatic si echipat cu cornite marca DRAC 2007!

...ca sa vedeti ce face scaderea glicemiei din mine.:))))))


Bagari de seama

 1. marcu

  OK deci :) unde lucrezi ca vin sa-ti aduc zahar daca e destul de aproape de mine... numai numai sa nu mai dai explicatii din astea de DRAC 2007 :) "make love not war" ziceau niste fumatzi :))

 2. lachesis

  heheeheeeee.....ai niid shugaaaaaar:))))...da' las ca in curand o tai d aici d la berou si ma duc sa prizez niste pliculete de zahar in statie la 34:))))

 3. cleonte

  Eu am neste pliculete de zahar pe aici (cam un kil asa) numa ca pana ar ajunge la Bucresti ti-ar scandea de tot glicemia si s-ar cobor multi sfinti :))

 4. lachesis

  =))) da cleonteeee:))))..asa e..apocalipsaaaa:)))

 5. isis

  multumesc pentru sprijin.:))l-ai facut praf!stii tu la cine ma refer.dar nu te supara asa tare ca era doar un alt "amnimeritpeblogulastahaisamadaudestept"...

  masuri de urgenta:da-mi adresa sa trimit zaharu' ala ca nu se mai poate :P

 6. lachesis

  Isis...ala de-i zici tu "amnimeritpeblogulastahaisamadaudestept"...a fost doar picatura care mi-a umplut mie un pahar mai vechi...si dat fiind ca e sfarsit de an de cacat si eu vreau sa rastorn paharele astea de cacat...si pentru ca e naspa cand nu am zahar...asta e...oricum ala e chiar un bou!

 7. Terry

  la aprobare


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

lachesisthemeasurer@yahoo.com

Declaratia Universala a Drepturilor Omului (DUDO) in art.19 stipuleaza: orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii. Acest drept include : libertatea de a avea opinii fara imixtiuni din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primii si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

TREI...
Trei, cifra fatidica,

Nu pierde vremea,

Nu se justifica.

Cica sunt de treaba, eu n-as zice:P. Verbul meu: VREAU! Timpul meu:ACUM! Activitatile mele preferate: Fac ce vreau, cand vreau si cum vreau! Cuvantul preferat: NU! Placerea suprema: SA MANIPULEZ! Egoista? - Pana in panzele albe :P Darnica: doar daca bag omu' in suflet. Ce nu impart: ciocolata si cola. Umor: 100% quality: the best of... Fitze: Cand e necesar dar in genere nu! Pitici pe creier: suprafata suprapopulata. Sarita de pe ax: un da convins!!! The best of me? Selfcontrol The worst? I have feelings! Ce imi place: non-culoarea: negru. Ce detest: sa nu fie cineva in stare sa ma minta ca lumea si manelele; ciorile si blondele tute. Cu ce ma laud: cu nimic, sunt o stare de fapt :D Ce ma plictiseste: aproximativ orice. Ce ma scoate din sarite: sa mi se impuna, reprosurile, crizele de muieri isterice, vorbitul prea tare, sculatul brusc din somn, sa mi se umble in lucruri, sa mi se tina contul la:bani, timp, chef, sa mi se repete de jdemii de ori acelasi lucru in speranta ca ma voi lasa convinsa si muuulte altele. Cum sunt? usor de scos din sarite. Ce am in suflet: spatii nedefragmentate. Ce consider ca am nevoie: sa fiu luata exact asa cum sunt. Ce nu trebuie sa mi se faca: incercarea de a ma schimba. Ce nu trebuie sa imi ceri: TIMP si INCREDERE;

Serchuieshte


Impartzeala blogului

Aaaah...

Aboneaza-te la capodopere


Vizitez...

Statussus

Musafiri:379.853
Capodopere:377
Bucati bagari in seama:2.285

Mai vechi

 • Sah Eu mut o zi alba, El muta o zi neagra. Eu inaintez un vis, El mi-l ia la razboi. El imi ataca plamanii, Eu ma gandesc un an la spital, Fac o combinatie stralucita Si-i castig o zi neagra. El muta o nenorocire Si ma ameninta cu cancerul (Care merge deocamdata in forma de cruce) Dar eu ii pun in fata o carte Si-l silesc sa se retraga. Ii mai castig cateva piese, Dar,uite,jumatate din viata mea E scoasa pe margine. - O sa-ti dau sah si-ti pierzi optimismul, Imi spune el. - Nu-i nimic, glumesc eu, Fac rocada sentimentelor. In spatele meu sotia, copiii, Soarele, luna si ceilalti chibiti Tremura pentru orice miscare a mea. Eu imi aprind o tigara Si continui partida. Fără punctuatie - Care apropie oamenii, ai spus? Nu stiu - parca-as vrea să-ti ghicesc în talpa. - Poate în palma. - Eu nu ghicesc decât în talpa. - Ce semn de punctuatie? - Nimic, adica pune un numar. Ce numar porti la pantofi? - 36. - Foarte bine, 36 mă inspira. Oricum, e un numar cistigator - Imi place cum inchizi tu ochii. Atunci când inchid ochii, plutesc. Adiacente Adiacentele la ce-am de spus Erau acolo si acuma nu-s, Ia-le de unde nu-s, adiacente, Căci nici în gusile fosforescente Nu mai gasesti nimic de luat, de pus. Visul mi-e plin de oarba cutezanta Cu care musca greul din distanta, Greul pamintului, pe sub pământ. Si tot aduna rime si aluzii Ca intimplarile la coltul buzii, Fumind tigara si-afumind un gând.
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare