Vineri, Noiembrie 9, 2007, 01:58 AM 

Carciumarita si alta nu...

Carciuma.
Bodega.
Groapa.
Ines.
Obor.

Intru.
Ma asez.
Capucinno.

Ea: blonda, pitica, tzatzoasa, creata, obosita.
Servire: in conditiile date si in caz de restriste (adica daca vrei sa fumezi undeva sa bei ceva si sa fie cat de cat cald): OK

Beau capuccino.
Chem blonda.
Scoate tipa cu care eram 10 RON.
Scot eu 10 RON.
Capuccino una bucata: 4.5RON
"...las' " zic eu..."am eu 50RON si oricum am nevoie de bacnote schimbate" ...(gandindu-ma in umilinta mea ca nu e ca la supermarket sau butic unde daca nu ai rest primesti: ciunga, plicuri de zahar si bobo d kkt daca nu ai marunt sau nu au aia rest si unde daca te duci cu ciunga, plicurile de zahar sau bobo d kkt primesti: muie ca nu poti cumpara o paine cu alea...culmea comertului!)

Blonda.
Imi masura centimetrii cu care o depaseam in inaltime.
Maraie: "aaauzi...dar marunt n-ai?"
Eu, spontan: "n-am!"
Ea, vehementa si indarjita: "Cum? Ma minti! Te-am vazut cu maruntu' p masa!" si se inverzeste la fatzau.

LINISTE IN INES.

In gand: "futu-ti gatu' tau de tampita", in fata, calm: " E bine ca imi judeci portofelul. Portofelul meu tocmai mi-a soptit: "pula spaga".
Si blondei ii fugii sangele din fata si becula...dar cam tarziu.

Zic: "imi aduci restu' papusa?"
Blonda pivot dreapta.
Adus restul.
"Vezi.." zic eu " daca aduceai tu marunt de la inceput fara sa croncanesti faceai si tu o spaguta ca pari dajteapta...dar asa..., daca vrei am monezi...:D"

Si plec.

Si-n plm care o mai calca in Ines vreodata.
N-aveti marunt?
Nu aveti nevoie de clienti.
Ii tratati asa?
Inkideti drac' stabilimentu' tata pana nu o venii unu' mai nervos sa va futa niscai caramizi in geam...si una in frunte "malamutei" aleia cum bine zicea un pretenar!!!


Bagari de seama

  1. kaqswu

    la aprobare


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

lachesisthemeasurer@yahoo.com

Declaratia Universala a Drepturilor Omului (DUDO) in art.19 stipuleaza: orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii. Acest drept include : libertatea de a avea opinii fara imixtiuni din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primii si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

TREI...
Trei, cifra fatidica,

Nu pierde vremea,

Nu se justifica.

Cica sunt de treaba, eu n-as zice:P. Verbul meu: VREAU! Timpul meu:ACUM! Activitatile mele preferate: Fac ce vreau, cand vreau si cum vreau! Cuvantul preferat: NU! Placerea suprema: SA MANIPULEZ! Egoista? - Pana in panzele albe :P Darnica: doar daca bag omu' in suflet. Ce nu impart: ciocolata si cola. Umor: 100% quality: the best of... Fitze: Cand e necesar dar in genere nu! Pitici pe creier: suprafata suprapopulata. Sarita de pe ax: un da convins!!! The best of me? Selfcontrol The worst? I have feelings! Ce imi place: non-culoarea: negru. Ce detest: sa nu fie cineva in stare sa ma minta ca lumea si manelele; ciorile si blondele tute. Cu ce ma laud: cu nimic, sunt o stare de fapt :D Ce ma plictiseste: aproximativ orice. Ce ma scoate din sarite: sa mi se impuna, reprosurile, crizele de muieri isterice, vorbitul prea tare, sculatul brusc din somn, sa mi se umble in lucruri, sa mi se tina contul la:bani, timp, chef, sa mi se repete de jdemii de ori acelasi lucru in speranta ca ma voi lasa convinsa si muuulte altele. Cum sunt? usor de scos din sarite. Ce am in suflet: spatii nedefragmentate. Ce consider ca am nevoie: sa fiu luata exact asa cum sunt. Ce nu trebuie sa mi se faca: incercarea de a ma schimba. Ce nu trebuie sa imi ceri: TIMP si INCREDERE;

Serchuieshte


Impartzeala blogului

Aaaah...

Aboneaza-te la capodopere


Vizitez...

Statussus

Musafiri:379.964
Capodopere:377
Bucati bagari in seama:2.285

Mai vechi

  • Sah Eu mut o zi alba, El muta o zi neagra. Eu inaintez un vis, El mi-l ia la razboi. El imi ataca plamanii, Eu ma gandesc un an la spital, Fac o combinatie stralucita Si-i castig o zi neagra. El muta o nenorocire Si ma ameninta cu cancerul (Care merge deocamdata in forma de cruce) Dar eu ii pun in fata o carte Si-l silesc sa se retraga. Ii mai castig cateva piese, Dar,uite,jumatate din viata mea E scoasa pe margine. - O sa-ti dau sah si-ti pierzi optimismul, Imi spune el. - Nu-i nimic, glumesc eu, Fac rocada sentimentelor. In spatele meu sotia, copiii, Soarele, luna si ceilalti chibiti Tremura pentru orice miscare a mea. Eu imi aprind o tigara Si continui partida. Fără punctuatie - Care apropie oamenii, ai spus? Nu stiu - parca-as vrea să-ti ghicesc în talpa. - Poate în palma. - Eu nu ghicesc decât în talpa. - Ce semn de punctuatie? - Nimic, adica pune un numar. Ce numar porti la pantofi? - 36. - Foarte bine, 36 mă inspira. Oricum, e un numar cistigator - Imi place cum inchizi tu ochii. Atunci când inchid ochii, plutesc. Adiacente Adiacentele la ce-am de spus Erau acolo si acuma nu-s, Ia-le de unde nu-s, adiacente, Căci nici în gusile fosforescente Nu mai gasesti nimic de luat, de pus. Visul mi-e plin de oarba cutezanta Cu care musca greul din distanta, Greul pamintului, pe sub pământ. Si tot aduna rime si aluzii Ca intimplarile la coltul buzii, Fumind tigara si-afumind un gând.
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare