Joi, Iulie 17, 2008, 10:37 PM 

Doar ca sa dezprafuiesc tastatura...

...si pt. ca dat licenta...congrats to me!
Fost la mare!
Am casa.
Am husky.
...ordinea evenimentelor nu conteaza...
Am plictis...cam 2 kile juma' .
Am o stare impasibila...si mai nou...uit chestii..., probabil varsta.
Nimic nu ma excita, nu ma coloreaza, nu imi frizeaza absurdul si nu ma...inverzeste.
Mai nou...doar observ:
Same shit as always:
- coloritul metrorexian, intact, infatuat si greu de scos din ceea ce numesc ei viata;
- aceleasi dorinte pe care toti le au inevitabil, diferind fiind doar ambalajul frazei_cerintei_imputarii; aceleasi dorinte dorite si rasdorite dar pentru care ei necesita motivatie si convingere pentru ca dorintele sa se materializele; (diferit si greu de inteles pentru mine care daca doresc ceva incerc pana in panzele albe sa obtin si de obicei, logic, obtin. Fara motivatii pt. ca eu reprezint arhisuficienta motivatie).
- acelasi soare, acelasi praf, aceasi aglomeratie, acelasi gri, aceasi prostie.
La anul o sa se schimbe ceva?
Nu cred ca se va schimba nimic. Nici eu nu ma mai schimb. N-am de ce.
Imi place cum sunt.
Si altii se plac pe ei.
Prostia e utila si indispensabila.
Praful demonstreaza evolutia.
Aglomeratia arata scaderea avorturilor...(cam mult cinism?)
Nu prea mai vedem Dacii deci ne merge bine.
Pustoaice manevrand X (puneti voi cifra)-uri adicatalea economia de piata mergeeeeeeeeeeee:))
Soarele arde, provoaca cancer, umple marea de prosti care se plang de alge...culmea!
Nimeni nu o sa vrea sa ajunga la radio ca viata-i simpla si misto...
Eu nu o sa joc intr-un film erotic...
Nu o sa folosesc instrumente ca amabilitatea, diplomatia, bunatatea de complezenta si nici nu voi zambi daca nu e cazul. As always:)

Refuz elasticizarea!


Bagari de seama

  1. Rahul

    la aprobare


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

lachesisthemeasurer@yahoo.com

Declaratia Universala a Drepturilor Omului (DUDO) in art.19 stipuleaza: orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii. Acest drept include : libertatea de a avea opinii fara imixtiuni din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primii si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

TREI...
Trei, cifra fatidica,

Nu pierde vremea,

Nu se justifica.

Cica sunt de treaba, eu n-as zice:P. Verbul meu: VREAU! Timpul meu:ACUM! Activitatile mele preferate: Fac ce vreau, cand vreau si cum vreau! Cuvantul preferat: NU! Placerea suprema: SA MANIPULEZ! Egoista? - Pana in panzele albe :P Darnica: doar daca bag omu' in suflet. Ce nu impart: ciocolata si cola. Umor: 100% quality: the best of... Fitze: Cand e necesar dar in genere nu! Pitici pe creier: suprafata suprapopulata. Sarita de pe ax: un da convins!!! The best of me? Selfcontrol The worst? I have feelings! Ce imi place: non-culoarea: negru. Ce detest: sa nu fie cineva in stare sa ma minta ca lumea si manelele; ciorile si blondele tute. Cu ce ma laud: cu nimic, sunt o stare de fapt :D Ce ma plictiseste: aproximativ orice. Ce ma scoate din sarite: sa mi se impuna, reprosurile, crizele de muieri isterice, vorbitul prea tare, sculatul brusc din somn, sa mi se umble in lucruri, sa mi se tina contul la:bani, timp, chef, sa mi se repete de jdemii de ori acelasi lucru in speranta ca ma voi lasa convinsa si muuulte altele. Cum sunt? usor de scos din sarite. Ce am in suflet: spatii nedefragmentate. Ce consider ca am nevoie: sa fiu luata exact asa cum sunt. Ce nu trebuie sa mi se faca: incercarea de a ma schimba. Ce nu trebuie sa imi ceri: TIMP si INCREDERE;

Serchuieshte


Impartzeala blogului

Aaaah...

Aboneaza-te la capodopere


Vizitez...

Statussus

Musafiri:379.850
Capodopere:377
Bucati bagari in seama:2.285

Mai vechi

  • Sah Eu mut o zi alba, El muta o zi neagra. Eu inaintez un vis, El mi-l ia la razboi. El imi ataca plamanii, Eu ma gandesc un an la spital, Fac o combinatie stralucita Si-i castig o zi neagra. El muta o nenorocire Si ma ameninta cu cancerul (Care merge deocamdata in forma de cruce) Dar eu ii pun in fata o carte Si-l silesc sa se retraga. Ii mai castig cateva piese, Dar,uite,jumatate din viata mea E scoasa pe margine. - O sa-ti dau sah si-ti pierzi optimismul, Imi spune el. - Nu-i nimic, glumesc eu, Fac rocada sentimentelor. In spatele meu sotia, copiii, Soarele, luna si ceilalti chibiti Tremura pentru orice miscare a mea. Eu imi aprind o tigara Si continui partida. Fără punctuatie - Care apropie oamenii, ai spus? Nu stiu - parca-as vrea să-ti ghicesc în talpa. - Poate în palma. - Eu nu ghicesc decât în talpa. - Ce semn de punctuatie? - Nimic, adica pune un numar. Ce numar porti la pantofi? - 36. - Foarte bine, 36 mă inspira. Oricum, e un numar cistigator - Imi place cum inchizi tu ochii. Atunci când inchid ochii, plutesc. Adiacente Adiacentele la ce-am de spus Erau acolo si acuma nu-s, Ia-le de unde nu-s, adiacente, Căci nici în gusile fosforescente Nu mai gasesti nimic de luat, de pus. Visul mi-e plin de oarba cutezanta Cu care musca greul din distanta, Greul pamintului, pe sub pământ. Si tot aduna rime si aluzii Ca intimplarile la coltul buzii, Fumind tigara si-afumind un gând.
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare