Joi, Iulie 17, 2008, 10:59 PM 

"Zi si tu o pata care sa nu iasa cu Vanish..."


Caracterul!
Caracterul este o pata care nu iese cu Vanish.
Asa sunt eu..., asa esti tu si astea sunt petele noastre...invanishabile:))

Am avut azi o discutie...(binevoitorii mei, trepadusii mei mici, timoratii curtii mele si restul impotentilor m-ar putea intreba..."ce e ma cu atata cruzime la tine?").
Eu nu am abuzat deloc de cruzime:)
Dar a fost aruncata manusa...
Eu i-am zis: " daca vrei sa nu ma provoci, invata sa imi fii indiferent. Daca nu vei fi indiferent, ma voi concentra asupra ta si...e pacat..de tine".
Sa revin...
Am facut tot posibilul sa arat impasibilitate. Sa nu ma intereseze. Dar nu am reusit.
Drept care i-am zis cum este.
Cum i-au mai zis si altii ca este.
Pe altii nu i-a luat in seama, pe mine e greu sa nu ma iei in seama.
Stiu sa iti modelez ambalajul caracterizarii incat sa iti se muleze atat de firesc si sa te sperie. Adevarul sperie mai ales cel neplacut.
Iar eu am incununat multe adevaruri neplacute, cu un dragalas marait..." stii, daca nu ti-as fi aproape, nu ti-as spune toate astea, ti le spun pt ca imi pasa":))))
Replica interlocutorului a fost: " pai daca ai parerea asta despre mine, imi pare rau".
De ce?
De ce sa iti para tie rau pt ca am eu o parere formata despre tine? Poate iti pare rau de tine ca esti asa cum esti si ca faci umbra pamantului in mod degeabist.
Cu parerea mea poti face orice de la bagatul in fund, pana la etalatul pe perete si pleznitul nevestei. Don't care!
E pacat de tine si de mine ca mi-ai ocupat timpul, consumat energia...dar iti multumesc:
MA DESCARCAT SA ITI ARAT TIE CA ESTI UN ZERO!

Epuizabilul ma relaxeaza!

Is good to be back!


Bagari de seama


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

  lachesisthemeasurer@yahoo.com

  Declaratia Universala a Drepturilor Omului (DUDO) in art.19 stipuleaza: orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii. Acest drept include : libertatea de a avea opinii fara imixtiuni din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primii si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

  TREI...
  Trei, cifra fatidica,

  Nu pierde vremea,

  Nu se justifica.

  Cica sunt de treaba, eu n-as zice:P. Verbul meu: VREAU! Timpul meu:ACUM! Activitatile mele preferate: Fac ce vreau, cand vreau si cum vreau! Cuvantul preferat: NU! Placerea suprema: SA MANIPULEZ! Egoista? - Pana in panzele albe :P Darnica: doar daca bag omu' in suflet. Ce nu impart: ciocolata si cola. Umor: 100% quality: the best of... Fitze: Cand e necesar dar in genere nu! Pitici pe creier: suprafata suprapopulata. Sarita de pe ax: un da convins!!! The best of me? Selfcontrol The worst? I have feelings! Ce imi place: non-culoarea: negru. Ce detest: sa nu fie cineva in stare sa ma minta ca lumea si manelele; ciorile si blondele tute. Cu ce ma laud: cu nimic, sunt o stare de fapt :D Ce ma plictiseste: aproximativ orice. Ce ma scoate din sarite: sa mi se impuna, reprosurile, crizele de muieri isterice, vorbitul prea tare, sculatul brusc din somn, sa mi se umble in lucruri, sa mi se tina contul la:bani, timp, chef, sa mi se repete de jdemii de ori acelasi lucru in speranta ca ma voi lasa convinsa si muuulte altele. Cum sunt? usor de scos din sarite. Ce am in suflet: spatii nedefragmentate. Ce consider ca am nevoie: sa fiu luata exact asa cum sunt. Ce nu trebuie sa mi se faca: incercarea de a ma schimba. Ce nu trebuie sa imi ceri: TIMP si INCREDERE;

  Serchuieshte


  Impartzeala blogului

  Aaaah...

  Aboneaza-te la capodopere


  Vizitez...

  Statussus

  Musafiri:380.009
  Capodopere:377
  Bucati bagari in seama:2.285

  Mai vechi

  • Sah Eu mut o zi alba, El muta o zi neagra. Eu inaintez un vis, El mi-l ia la razboi. El imi ataca plamanii, Eu ma gandesc un an la spital, Fac o combinatie stralucita Si-i castig o zi neagra. El muta o nenorocire Si ma ameninta cu cancerul (Care merge deocamdata in forma de cruce) Dar eu ii pun in fata o carte Si-l silesc sa se retraga. Ii mai castig cateva piese, Dar,uite,jumatate din viata mea E scoasa pe margine. - O sa-ti dau sah si-ti pierzi optimismul, Imi spune el. - Nu-i nimic, glumesc eu, Fac rocada sentimentelor. In spatele meu sotia, copiii, Soarele, luna si ceilalti chibiti Tremura pentru orice miscare a mea. Eu imi aprind o tigara Si continui partida. Fără punctuatie - Care apropie oamenii, ai spus? Nu stiu - parca-as vrea să-ti ghicesc în talpa. - Poate în palma. - Eu nu ghicesc decât în talpa. - Ce semn de punctuatie? - Nimic, adica pune un numar. Ce numar porti la pantofi? - 36. - Foarte bine, 36 mă inspira. Oricum, e un numar cistigator - Imi place cum inchizi tu ochii. Atunci când inchid ochii, plutesc. Adiacente Adiacentele la ce-am de spus Erau acolo si acuma nu-s, Ia-le de unde nu-s, adiacente, Căci nici în gusile fosforescente Nu mai gasesti nimic de luat, de pus. Visul mi-e plin de oarba cutezanta Cu care musca greul din distanta, Greul pamintului, pe sub pământ. Si tot aduna rime si aluzii Ca intimplarile la coltul buzii, Fumind tigara si-afumind un gând.
  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare