Duminica, August 31, 2008, 01:52 AM 

Post ampulea:...cereti ajutorul doctorului sau farmacistului...

...spune de obicei voiceover-ul de la reclamele pentru medicamente...
Si iooooooooooo stiu din proprie experienta ca din pacate, sunt prea putini farmacisti capabili sa ajute.
Unii ca nu vor, altii ca nu pot.

Ce nu inteleg este atitudinea "client oriented not"!

Ma durea foarte tare spatele, ce luam nu mai avea efect si turbam.
Intru la sensiibluu unde pana atunci "servirea" era geniala: fara intrebari, fara "dar asta vi s-ar potrivi mai bine" (adica daca e Bayer e mai scump si deci te vindeca garantat...got it?"..etc...pana zilele trecute cand rasa mea favorita de functionarase, rasa mai precis, bulldog, un condensat al fostei_actuale IGIENA SA_te_tund_cum_vreau_eu_nu_cum_vrei_tu mi-a stricat mie ziua care oricum era...dureroasa.
Redau pe cat mai succint posibil
"buna ziua"
"buna ziua"
Eu: "fiti amabila ceva de dureri musculare aveti, mai puternic asa...?"
Ea: " pentru Dvs?"
Eu: " ..da"
Ea: " nu va pot da..."
Eu: " de ceee?"
Ea: " pai nu stiu ce afectiune aveti"
Eu: in gand: pai nu ai intrebat vaco! si out loud: "discul lombar imi apasa pe nervul sciatic al piciorului drept si in caz de efort am dureri mari si contractura musculara si mi-ar folosi un calmant.."
Ea: se uita fix la mine...probabil ca isi da seama ca am deschis dictionarul medical si spicuieste: " pai tre sa mergeti la doctor"
Eu: destul de iritata: " am fost, mi-a recomandat sa iau aia si aia nu mai are efect"
Ea: " pai mergeti din nou, tre sa existe un tratament"
Eu: " merg din 99 si nu exista. Calmant aveti?"
Ea: "pai am"
Eu: futu-ti gura matii, in gand bien sure: " pai si nu era mai simplu sa imi spuneti asta de la inceput si fara interogatoriu?"
Ea basicata toata: " pai nu am ce sa va dau"
Brusc simteam ca ma sufoc
Eu: " adineauri ati spus ca aveti...Doamna uitati, aveti sau nu calmante, eventual niste miorelaxante, ceva pe baza de paracetamol sau ibruprofen dar in concentratii mai mari de 500mg??? Ca mi se pare inutil sa imi puneti intrebari si sa va spun eu fix ce stiu eu ca AS PUTEA sa iau. Eu am intrebat ce aveti pentru problema cutare..."
Ea: " pai eu am ce va trebuie Dvs"
Eu maraind: " si...? Azi nu faceti vanzare sau cum? Ca eu vad ca nu ne intelegem..."
Incepe asta si imi arata niste m, aratandu-mi medicamente asa ca si cutii. Cer prospectele de la fiecare. In numar de trei. Vizibil asa in sila imi da hartiile. Parcurg rapid. Absolut nici unul bun pt mine si fara legatura cu cuvintele: calmant, miorelaxant, analgezic, antinevralgic.
O intreb...: "nurofen aveti?"
Cauta vaca.
2min.
Nu are.
Intreb de Marcofen...
"Sigur il are"...cauta..alte 2min...si nu...are.
Si...desi imi veneau toate la bot...am preferat sa imi iau durerea de spate si sa ma car de acolo...injurand cu spume pana la munca.

In mod normal. trebea sa ies mai repede din farmacie...insa ceva m-a blocat, probabil imbecila situatiune sau poate fatza aleia.
Cert este ca...am boala pe oamenii care ocupa posturi asa ...ampulea si se comorta de parca ar fi extraordinar de dificil sa isi foloseasca creeru'.


Bagari de seama

  1. Andrei JEMNA

    Da! TRAIASCA ROMANIA!


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

lachesisthemeasurer@yahoo.com

Declaratia Universala a Drepturilor Omului (DUDO) in art.19 stipuleaza: orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii. Acest drept include : libertatea de a avea opinii fara imixtiuni din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primii si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

TREI...
Trei, cifra fatidica,

Nu pierde vremea,

Nu se justifica.

Cica sunt de treaba, eu n-as zice:P. Verbul meu: VREAU! Timpul meu:ACUM! Activitatile mele preferate: Fac ce vreau, cand vreau si cum vreau! Cuvantul preferat: NU! Placerea suprema: SA MANIPULEZ! Egoista? - Pana in panzele albe :P Darnica: doar daca bag omu' in suflet. Ce nu impart: ciocolata si cola. Umor: 100% quality: the best of... Fitze: Cand e necesar dar in genere nu! Pitici pe creier: suprafata suprapopulata. Sarita de pe ax: un da convins!!! The best of me? Selfcontrol The worst? I have feelings! Ce imi place: non-culoarea: negru. Ce detest: sa nu fie cineva in stare sa ma minta ca lumea si manelele; ciorile si blondele tute. Cu ce ma laud: cu nimic, sunt o stare de fapt :D Ce ma plictiseste: aproximativ orice. Ce ma scoate din sarite: sa mi se impuna, reprosurile, crizele de muieri isterice, vorbitul prea tare, sculatul brusc din somn, sa mi se umble in lucruri, sa mi se tina contul la:bani, timp, chef, sa mi se repete de jdemii de ori acelasi lucru in speranta ca ma voi lasa convinsa si muuulte altele. Cum sunt? usor de scos din sarite. Ce am in suflet: spatii nedefragmentate. Ce consider ca am nevoie: sa fiu luata exact asa cum sunt. Ce nu trebuie sa mi se faca: incercarea de a ma schimba. Ce nu trebuie sa imi ceri: TIMP si INCREDERE;

Serchuieshte


Impartzeala blogului

Aaaah...

Aboneaza-te la capodopere


Vizitez...

Statussus

Musafiri:380.078
Capodopere:377
Bucati bagari in seama:2.285

Mai vechi

  • Sah Eu mut o zi alba, El muta o zi neagra. Eu inaintez un vis, El mi-l ia la razboi. El imi ataca plamanii, Eu ma gandesc un an la spital, Fac o combinatie stralucita Si-i castig o zi neagra. El muta o nenorocire Si ma ameninta cu cancerul (Care merge deocamdata in forma de cruce) Dar eu ii pun in fata o carte Si-l silesc sa se retraga. Ii mai castig cateva piese, Dar,uite,jumatate din viata mea E scoasa pe margine. - O sa-ti dau sah si-ti pierzi optimismul, Imi spune el. - Nu-i nimic, glumesc eu, Fac rocada sentimentelor. In spatele meu sotia, copiii, Soarele, luna si ceilalti chibiti Tremura pentru orice miscare a mea. Eu imi aprind o tigara Si continui partida. Fără punctuatie - Care apropie oamenii, ai spus? Nu stiu - parca-as vrea să-ti ghicesc în talpa. - Poate în palma. - Eu nu ghicesc decât în talpa. - Ce semn de punctuatie? - Nimic, adica pune un numar. Ce numar porti la pantofi? - 36. - Foarte bine, 36 mă inspira. Oricum, e un numar cistigator - Imi place cum inchizi tu ochii. Atunci când inchid ochii, plutesc. Adiacente Adiacentele la ce-am de spus Erau acolo si acuma nu-s, Ia-le de unde nu-s, adiacente, Căci nici în gusile fosforescente Nu mai gasesti nimic de luat, de pus. Visul mi-e plin de oarba cutezanta Cu care musca greul din distanta, Greul pamintului, pe sub pământ. Si tot aduna rime si aluzii Ca intimplarile la coltul buzii, Fumind tigara si-afumind un gând.
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare