Miercuri, Octombrie 1, 2008, 10:48 AM 

Mail plictisit


Neata,
Eu acum am ajuns la munca.
Sunt extrem, infernal, ingrozitor de obosita si de plictisita de rahaturile cotidiene.
Ma plictiseste aglomeratia, traficul, prostia.
Ma plictisesc aia care vor sa urce mai repede pe scara rulanta ca sa castige o nanosecunda in plus pentru ca nu au fost in stare sa trezeasca cu o nanosecunda in plus dimineata. Sunt ca aia care stau in trafic si trag ca disperatii de volan pentru un metru-doi in plus.
Ma plictisesc oamenii care nu se spala si put in lift. De maine o iau pe scari!!!
....
cam asa.
Tu cum te simti?

Marti, Septembrie 23, 2008, 03:47 PM 

Ca-n filme: Teatrul InDArt

Teatrul InDArt

Prezinta:

Ca-n filme

de Tudor Musatescu

Distributia: Silvia Simion, Anita Sevastru, Sorin Croitoru, Adrian Chiriac, Alexandra Popa , Cristi Vasilica.

Muzica: Daniel Simion

Regia: Dan Simion, Bogdan Gagu

O spumoasa comedie despre naravurile unor mici parveniti cu casa de vacanta la tara

Spectacolul are loc sambata 27 septembrie 2008, ora 18 la Centrul Cultural al Ministerului Internelor si Reformei Administrative, str. Mihai Voda nr. 17 (in spatele primariei Capitalei-Izvor)

Intrarea Gratuita!

www.indart.ro

Luni, Septembrie 22, 2008, 06:37 PM 

ANUNT!!!

Caut cerc de prieteni culti, artisti (optional) si fun sa ma afiliez. Prostia din lista mea de mess ma deruta...

Cei care ma pot ajuta...sa lase comment:)

Luni, Septembrie 22, 2008, 01:16 AM 

1

uite asa inaugurez o categorie noua care se numeste REVELATII...si o inuugurez si pe blog si in viata personala ...
Eu care ma laudam ca sunt aproape imposibil de luat prin surprindere....refuz in continuare sa spun ca sunt suprinsa...dar voi spune ca am revelatii!!!

Ca atare...

Revelatia 1

...descopar ca detest complezenta.
M-am specializat atat de mult in aceasta arta la mine...incat daca altcineva o foloseste cu mine...imi vine sa ii rad in fata si sa-i spun....FRAIERE! Habar nu ai ce inseamna complezenta.
Asociam complezenta cu un oarescare nivel de distanta sociala...un soi de ignore snob, rece, care ma situa la 50 de metri de interlocutor.

Acum observ ca ma oboseste infiorator.
Exemplu de complezenta:
"Ce faci?"
Te simti ca dracu, nu il suferi deloc p ala care te-a intrebat ce faci, nu iti explici ce naiba vrea de la tine, stii ca e prost, ca nu il intereseaza cu adevarat ce faci si ca probabil te intreaba ca si intro la intro-ul vreunui interes exprimat ulterior...si raspunzi:
"Bine, tu?"

Situatia este descrisa foarte clar. Doar in cazul in care stii ca intentia interlocutorui este departe de a fi calda, atunci poti spune ca est complezenta..., ca daca arati ca hartia si mai ai un pic si lesini si esti intrebat acelasi lucru...de obcei e pura politete! A nu se confunda notiunile. Omul poate vrea sa ajute.

Cum spuneam complezenta oboseste. Singurul avantaj este ca poti uneori sa te minti spunand ca ai fost politicos:))

Cel mai frumos este insa, cand observi lipsa complezentei. Mai ales de la persoane de la care nu te astepti.
Acel "ce faci" poate capata o caldura nemaipomenita si te poate face sa te simti foarte bine.
Totusi, in cinismul meu, subliniez ca e bine sa te bucuri doar tu si s nu ii fericesti si pe altii cu aceasi lipsa de complezenta...
Daca vei intreba si tu la fel "ce faci" mai pe un ton binevoitor...asteapta-te sa iti dai peste 45 de minute una peste ochi cand ai realizat ca ai dat peste o persoana care odata bagata in seama iti va impuia capul cu vrute si nevrute (limbutii fac asta sau instabilii)...si atunci VEI FI OBLIGAT SA FII COMPLEZENT!!!

Foarte obositor.

O sa mai scriu despre complezenta...ca mai am de zis...acu ..am obosit.


lachesisthemeasurer@yahoo.com

Declaratia Universala a Drepturilor Omului (DUDO) in art.19 stipuleaza: orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii. Acest drept include : libertatea de a avea opinii fara imixtiuni din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primii si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

TREI...
Trei, cifra fatidica,

Nu pierde vremea,

Nu se justifica.

Cica sunt de treaba, eu n-as zice:P. Verbul meu: VREAU! Timpul meu:ACUM! Activitatile mele preferate: Fac ce vreau, cand vreau si cum vreau! Cuvantul preferat: NU! Placerea suprema: SA MANIPULEZ! Egoista? - Pana in panzele albe :P Darnica: doar daca bag omu' in suflet. Ce nu impart: ciocolata si cola. Umor: 100% quality: the best of... Fitze: Cand e necesar dar in genere nu! Pitici pe creier: suprafata suprapopulata. Sarita de pe ax: un da convins!!! The best of me? Selfcontrol The worst? I have feelings! Ce imi place: non-culoarea: negru. Ce detest: sa nu fie cineva in stare sa ma minta ca lumea si manelele; ciorile si blondele tute. Cu ce ma laud: cu nimic, sunt o stare de fapt :D Ce ma plictiseste: aproximativ orice. Ce ma scoate din sarite: sa mi se impuna, reprosurile, crizele de muieri isterice, vorbitul prea tare, sculatul brusc din somn, sa mi se umble in lucruri, sa mi se tina contul la:bani, timp, chef, sa mi se repete de jdemii de ori acelasi lucru in speranta ca ma voi lasa convinsa si muuulte altele. Cum sunt? usor de scos din sarite. Ce am in suflet: spatii nedefragmentate. Ce consider ca am nevoie: sa fiu luata exact asa cum sunt. Ce nu trebuie sa mi se faca: incercarea de a ma schimba. Ce nu trebuie sa imi ceri: TIMP si INCREDERE;

Serchuieshte


Impartzeala blogului

Aaaah...

Aboneaza-te la capodopere


Vizitez...

Statussus

Musafiri:379.861
Capodopere:377
Bucati bagari in seama:2.285

Mai vechi

  • Sah Eu mut o zi alba, El muta o zi neagra. Eu inaintez un vis, El mi-l ia la razboi. El imi ataca plamanii, Eu ma gandesc un an la spital, Fac o combinatie stralucita Si-i castig o zi neagra. El muta o nenorocire Si ma ameninta cu cancerul (Care merge deocamdata in forma de cruce) Dar eu ii pun in fata o carte Si-l silesc sa se retraga. Ii mai castig cateva piese, Dar,uite,jumatate din viata mea E scoasa pe margine. - O sa-ti dau sah si-ti pierzi optimismul, Imi spune el. - Nu-i nimic, glumesc eu, Fac rocada sentimentelor. In spatele meu sotia, copiii, Soarele, luna si ceilalti chibiti Tremura pentru orice miscare a mea. Eu imi aprind o tigara Si continui partida. Fără punctuatie - Care apropie oamenii, ai spus? Nu stiu - parca-as vrea să-ti ghicesc în talpa. - Poate în palma. - Eu nu ghicesc decât în talpa. - Ce semn de punctuatie? - Nimic, adica pune un numar. Ce numar porti la pantofi? - 36. - Foarte bine, 36 mă inspira. Oricum, e un numar cistigator - Imi place cum inchizi tu ochii. Atunci când inchid ochii, plutesc. Adiacente Adiacentele la ce-am de spus Erau acolo si acuma nu-s, Ia-le de unde nu-s, adiacente, Căci nici în gusile fosforescente Nu mai gasesti nimic de luat, de pus. Visul mi-e plin de oarba cutezanta Cu care musca greul din distanta, Greul pamintului, pe sub pământ. Si tot aduna rime si aluzii Ca intimplarile la coltul buzii, Fumind tigara si-afumind un gând.
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare