Joi, Octombrie 2, 2008, 05:47 PM 

Once more:))Restul AICI

Joi, Octombrie 2, 2008, 05:43 PM 

Incredibil

Ce pot face japonezii
Cat le-o fi luat sa calculeze??? restul vedeti aici

Joi, Octombrie 2, 2008, 10:09 AM 

Abreviere de toamnaDiminetile mele incep rapid. Ma invart foarte repede in jurul lucrurilor care conspira la atingerea mea rezultand actiuni.

Ritmul se diminueaza cand ies din casa. Totul este putin mai lent, aproape insesizabil. Si diminetile devin unice.

Ritmul meu atinge pamantul care are de fiecare data alt miros. Iarba isi schimba coloritul pe zi ce trece in acordurile de toamna rece si proaspata care miroase a pruna brumarie si a vin cald baut de infrigurati.

Cerul imi anunta ziua valurindu-si culorile in functie de…personalitatea mea?:)

Diminetile mele imi adica luciri de lumina trupeasca pe crupa cailor puternici care sunt pe camp. Imi plac caii. Viata trepideaza sub pielea intinsa pe muschi. Sunt vii.

Nici pietrele nu sunt aceleasi dimineata. Nici nu ar putea fi:). In fiecare zi sunt calcate de alti pasi isi amintesc alte lucruri. Cum ar putea sa ramana indiferente…

Frunzele copacilor zambesc in neintelese glasuri de copii: a verde crud ramas din vara, a cupru vechi respirand memorie, a aur cald amintind prezentul.

Si ziua mea se duce incotro vor cele trei voluptati: El, eu si restul.

Si diminetile mele ma fac sa imi doresc serile. Surorile diminetilor mereu unice pe care le simt de fiecare data altfel, muncite, meritate, impetuoase prin mandria cu care asteapta noaptea.

Noaptea care imi va aduce o noua dimineata.

Dimineti bune s-aveti oameni buni, mai ridicati ochii din pamant;)lachesisthemeasurer@yahoo.com

Declaratia Universala a Drepturilor Omului (DUDO) in art.19 stipuleaza: orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii. Acest drept include : libertatea de a avea opinii fara imixtiuni din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primii si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

TREI...
Trei, cifra fatidica,

Nu pierde vremea,

Nu se justifica.

Cica sunt de treaba, eu n-as zice:P. Verbul meu: VREAU! Timpul meu:ACUM! Activitatile mele preferate: Fac ce vreau, cand vreau si cum vreau! Cuvantul preferat: NU! Placerea suprema: SA MANIPULEZ! Egoista? - Pana in panzele albe :P Darnica: doar daca bag omu' in suflet. Ce nu impart: ciocolata si cola. Umor: 100% quality: the best of... Fitze: Cand e necesar dar in genere nu! Pitici pe creier: suprafata suprapopulata. Sarita de pe ax: un da convins!!! The best of me? Selfcontrol The worst? I have feelings! Ce imi place: non-culoarea: negru. Ce detest: sa nu fie cineva in stare sa ma minta ca lumea si manelele; ciorile si blondele tute. Cu ce ma laud: cu nimic, sunt o stare de fapt :D Ce ma plictiseste: aproximativ orice. Ce ma scoate din sarite: sa mi se impuna, reprosurile, crizele de muieri isterice, vorbitul prea tare, sculatul brusc din somn, sa mi se umble in lucruri, sa mi se tina contul la:bani, timp, chef, sa mi se repete de jdemii de ori acelasi lucru in speranta ca ma voi lasa convinsa si muuulte altele. Cum sunt? usor de scos din sarite. Ce am in suflet: spatii nedefragmentate. Ce consider ca am nevoie: sa fiu luata exact asa cum sunt. Ce nu trebuie sa mi se faca: incercarea de a ma schimba. Ce nu trebuie sa imi ceri: TIMP si INCREDERE;

Serchuieshte


Impartzeala blogului

Aaaah...

Aboneaza-te la capodopere


Vizitez...

Statussus

Musafiri:380.095
Capodopere:377
Bucati bagari in seama:2.285

Mai vechi

  • Sah Eu mut o zi alba, El muta o zi neagra. Eu inaintez un vis, El mi-l ia la razboi. El imi ataca plamanii, Eu ma gandesc un an la spital, Fac o combinatie stralucita Si-i castig o zi neagra. El muta o nenorocire Si ma ameninta cu cancerul (Care merge deocamdata in forma de cruce) Dar eu ii pun in fata o carte Si-l silesc sa se retraga. Ii mai castig cateva piese, Dar,uite,jumatate din viata mea E scoasa pe margine. - O sa-ti dau sah si-ti pierzi optimismul, Imi spune el. - Nu-i nimic, glumesc eu, Fac rocada sentimentelor. In spatele meu sotia, copiii, Soarele, luna si ceilalti chibiti Tremura pentru orice miscare a mea. Eu imi aprind o tigara Si continui partida. Fără punctuatie - Care apropie oamenii, ai spus? Nu stiu - parca-as vrea să-ti ghicesc în talpa. - Poate în palma. - Eu nu ghicesc decât în talpa. - Ce semn de punctuatie? - Nimic, adica pune un numar. Ce numar porti la pantofi? - 36. - Foarte bine, 36 mă inspira. Oricum, e un numar cistigator - Imi place cum inchizi tu ochii. Atunci când inchid ochii, plutesc. Adiacente Adiacentele la ce-am de spus Erau acolo si acuma nu-s, Ia-le de unde nu-s, adiacente, Căci nici în gusile fosforescente Nu mai gasesti nimic de luat, de pus. Visul mi-e plin de oarba cutezanta Cu care musca greul din distanta, Greul pamintului, pe sub pământ. Si tot aduna rime si aluzii Ca intimplarile la coltul buzii, Fumind tigara si-afumind un gând.
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare