Luni, Octombrie 6, 2008, 11:56 PM 

Cauza si efect


Din motive mai mult sau mai putin lesne de inteles imi place vodca.
Stomacul educat inca din copilarie ma face sa rezist incoloritatii iuti. Cred ca poate fi letala. Nu vreau sa aflu eu dar as vrea sa ii provoc pe unii.

Acum ceva vreme auzeam din gura unu vrut puritan ca nimic nu e intamplator.
Nu am cerut argumentarea de teama sa nu o primesc.
Indiferent insa de gradul de intamplaritate (atentie: cuvant inventat), eu am invatat de foarte mult timp ca exista cauza si efect. Tot ce faci fie este o reactie la ceva fie va genera o reactie. Indiferent de natura lor. Uneori pot fi previzibile alteori nu. Eu prefer previzibilul. Mania controlului ma domina.
Cred ca totul se rezuma la taria de caracter si a inimii (atac de cord pot face si tinerii) cu care primesti efectul, reactia in sine.
Intrebarea "la ce te asteptai" devine nu dureroasa si crancena si ai impresia ca va taia in carne vie. De obicei carnea ta.
Sub mutenia afisata se ghiceste ca nu te asteptai sa se intample tocmai asa.
Si e o chestiune de cuvinte pana la urma.
O actiune survine in urma unei dorinte. Dorinta este formulata prin cuvinte. Ai fost sufcient de atent la ce cuvinte ai folosit cand ai formulat dorinta?
Este excitant de-a dreptul cat de logica este indeplinirea unei dorinte si ca urmare, savarsirea unei actiuni.
"as vrea sa am bani"
Si se intampla sa ai. Ca a murit mama ta si ti-a lasat saraca in testamentul prea devreme facut o oaresce suma. Ca a murit partenerul de viata . Cel mai bun prieten. Pe alese, pe alese.
Daca ai sti ca ai contribuit ai mai fi cerut bani?
:))
Buna intrebare.


Bagari de seama


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

  lachesisthemeasurer@yahoo.com

  Declaratia Universala a Drepturilor Omului (DUDO) in art.19 stipuleaza: orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii. Acest drept include : libertatea de a avea opinii fara imixtiuni din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primii si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

  TREI...
  Trei, cifra fatidica,

  Nu pierde vremea,

  Nu se justifica.

  Cica sunt de treaba, eu n-as zice:P. Verbul meu: VREAU! Timpul meu:ACUM! Activitatile mele preferate: Fac ce vreau, cand vreau si cum vreau! Cuvantul preferat: NU! Placerea suprema: SA MANIPULEZ! Egoista? - Pana in panzele albe :P Darnica: doar daca bag omu' in suflet. Ce nu impart: ciocolata si cola. Umor: 100% quality: the best of... Fitze: Cand e necesar dar in genere nu! Pitici pe creier: suprafata suprapopulata. Sarita de pe ax: un da convins!!! The best of me? Selfcontrol The worst? I have feelings! Ce imi place: non-culoarea: negru. Ce detest: sa nu fie cineva in stare sa ma minta ca lumea si manelele; ciorile si blondele tute. Cu ce ma laud: cu nimic, sunt o stare de fapt :D Ce ma plictiseste: aproximativ orice. Ce ma scoate din sarite: sa mi se impuna, reprosurile, crizele de muieri isterice, vorbitul prea tare, sculatul brusc din somn, sa mi se umble in lucruri, sa mi se tina contul la:bani, timp, chef, sa mi se repete de jdemii de ori acelasi lucru in speranta ca ma voi lasa convinsa si muuulte altele. Cum sunt? usor de scos din sarite. Ce am in suflet: spatii nedefragmentate. Ce consider ca am nevoie: sa fiu luata exact asa cum sunt. Ce nu trebuie sa mi se faca: incercarea de a ma schimba. Ce nu trebuie sa imi ceri: TIMP si INCREDERE;

  Serchuieshte


  Impartzeala blogului

  Aaaah...

  Aboneaza-te la capodopere


  Vizitez...

  Statussus

  Musafiri:379.931
  Capodopere:377
  Bucati bagari in seama:2.285

  Mai vechi

  • Sah Eu mut o zi alba, El muta o zi neagra. Eu inaintez un vis, El mi-l ia la razboi. El imi ataca plamanii, Eu ma gandesc un an la spital, Fac o combinatie stralucita Si-i castig o zi neagra. El muta o nenorocire Si ma ameninta cu cancerul (Care merge deocamdata in forma de cruce) Dar eu ii pun in fata o carte Si-l silesc sa se retraga. Ii mai castig cateva piese, Dar,uite,jumatate din viata mea E scoasa pe margine. - O sa-ti dau sah si-ti pierzi optimismul, Imi spune el. - Nu-i nimic, glumesc eu, Fac rocada sentimentelor. In spatele meu sotia, copiii, Soarele, luna si ceilalti chibiti Tremura pentru orice miscare a mea. Eu imi aprind o tigara Si continui partida. Fără punctuatie - Care apropie oamenii, ai spus? Nu stiu - parca-as vrea să-ti ghicesc în talpa. - Poate în palma. - Eu nu ghicesc decât în talpa. - Ce semn de punctuatie? - Nimic, adica pune un numar. Ce numar porti la pantofi? - 36. - Foarte bine, 36 mă inspira. Oricum, e un numar cistigator - Imi place cum inchizi tu ochii. Atunci când inchid ochii, plutesc. Adiacente Adiacentele la ce-am de spus Erau acolo si acuma nu-s, Ia-le de unde nu-s, adiacente, Căci nici în gusile fosforescente Nu mai gasesti nimic de luat, de pus. Visul mi-e plin de oarba cutezanta Cu care musca greul din distanta, Greul pamintului, pe sub pământ. Si tot aduna rime si aluzii Ca intimplarile la coltul buzii, Fumind tigara si-afumind un gând.
  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare