Vineri, Iulie 23, 2010, 11:40 PM 

Overall (pt I.C., neschimbata)


Overall...nu am mai postat nimic cam de un an.
Exceptiile, minime de altfel, nu sunt luate in considerare.

Overall...fac 30 de ani.
Overall...am blogul asta de 4. Este ceva. Probabil cea mai constanta relationare a mea cu ceva.

Overall...pentru ca fac 30 de ani simt nevoia de introspectie. Si intorc un pic ceasul inapoi.
Ce misto era cand eram copil. Ce-as mai da un cornet pe teava:)
Ce tare a fost in liceu.

Liceu.
Overall...eu am facut Tonitza.
Intr-un an, niscai semi-adolescenti au dat bacul si s-au dus mai departe, fiecare pe un drum mai mult sau mai putin asteptat/ vrut.
Dupa mai mult de 10 ani de cand am terminat liceul, aud cu placere de fosti colegi care s-au casatorit , au copii, sunt fericiti si si-au urmat dorintele sau de unii care mai incearca inca sa le urmeze.

Overall... ma face sa ma simt bine. Sunt mandra de majoritatea. Ca i-am cunoscut. Ca ii stiu. Sunt bucuroasa pentru fiecare in parte ca sunt bine si ca sunt inca printre noi. Unii.

Overall...eu personal recunosc ca mi-am facut de cap. Am facut fara sa ma dezmint de natura mea, absolut ce am vrut si cum am vrut.
Pentru unii, daca as sta sa povestesc, ar parea o poveste mega_interesanta. Mie mi se pare oarescum mediocra. Acum.
Dar mie mi-a placut mediocritatea, asa cum am inteles-o eu, cu spectacolul ei unic translatat in contidianul zilnic.

Overall...nu mi-am batut capul. Nici cu ziua de maine si nici cu masive responsabilitati care sa ma faca sa ating gradul de frustrare bine cunoscut la romani.

Overall...mi-am permis sa copilaresc. Inca o fac. Inca imi place sa rad sa ma sparg cand fac glume proaste de pustan ridicol si ma doare-n cur ca nu se pupa cu imaginea care se vede. Glumele mele imi plac. Poate doar mie. Dar eu nu traiesc pt altii. Sa ma iertati, sufar de egoism!

Overall...fac treizeci de ani. Si cumva acum, nu la optspe'ani, nu la douazeci, nu la douazeci si ceva, ci acum, eu inchid o usa.
Nu agat de clanta trecutului meu eterna placa cu "NU DERANJATI" ca nu am de ce sa ma feresc. Poate sa deranjeze oricine si pe oricine;). Am un trecut simpatic si primitor.
Overall...fac 30 de ani si inchid usa asta cu un zambet de copil nazdravan cum imi spunea o prietena deunazi.

Overall...pentru cei care nostalgizeaza dupa vremurile apuse, dupa carnea tanara si proaspata, le ofer, ca si in imagine, un clovn. Sa si-l agate de clantele usilor pe care vor sa le inchida atunci cand vor sa faca pace cu ei insisi.
Un clovn care sa rada la greselile din trecut, la cele din prezent si la cele din viitor. Care sa va arate ca viata este prea scurta ca sa fie ATAT de luata in serios.

Overall...eu fac 30 de ani si nu ma mai schimb.
Buna, rea, alta mama numai face (vorba din popor).
Asa ca sunt ok cu mine.

Overall..ne vedem dupa ce fac 30 de ani. Tot la fel. Parerea mea;)

Vineri, Iulie 23, 2010, 11:35 PM 

My mood today

In memoriam Andrei Suteu
lachesisthemeasurer@yahoo.com

Declaratia Universala a Drepturilor Omului (DUDO) in art.19 stipuleaza: orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii. Acest drept include : libertatea de a avea opinii fara imixtiuni din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primii si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

TREI...
Trei, cifra fatidica,

Nu pierde vremea,

Nu se justifica.

Cica sunt de treaba, eu n-as zice:P. Verbul meu: VREAU! Timpul meu:ACUM! Activitatile mele preferate: Fac ce vreau, cand vreau si cum vreau! Cuvantul preferat: NU! Placerea suprema: SA MANIPULEZ! Egoista? - Pana in panzele albe :P Darnica: doar daca bag omu' in suflet. Ce nu impart: ciocolata si cola. Umor: 100% quality: the best of... Fitze: Cand e necesar dar in genere nu! Pitici pe creier: suprafata suprapopulata. Sarita de pe ax: un da convins!!! The best of me? Selfcontrol The worst? I have feelings! Ce imi place: non-culoarea: negru. Ce detest: sa nu fie cineva in stare sa ma minta ca lumea si manelele; ciorile si blondele tute. Cu ce ma laud: cu nimic, sunt o stare de fapt :D Ce ma plictiseste: aproximativ orice. Ce ma scoate din sarite: sa mi se impuna, reprosurile, crizele de muieri isterice, vorbitul prea tare, sculatul brusc din somn, sa mi se umble in lucruri, sa mi se tina contul la:bani, timp, chef, sa mi se repete de jdemii de ori acelasi lucru in speranta ca ma voi lasa convinsa si muuulte altele. Cum sunt? usor de scos din sarite. Ce am in suflet: spatii nedefragmentate. Ce consider ca am nevoie: sa fiu luata exact asa cum sunt. Ce nu trebuie sa mi se faca: incercarea de a ma schimba. Ce nu trebuie sa imi ceri: TIMP si INCREDERE;

Serchuieshte


Impartzeala blogului

Aaaah...

Aboneaza-te la capodopere


Vizitez...

Statussus

Musafiri:379.814
Capodopere:377
Bucati bagari in seama:2.285

Mai vechi

  • Sah Eu mut o zi alba, El muta o zi neagra. Eu inaintez un vis, El mi-l ia la razboi. El imi ataca plamanii, Eu ma gandesc un an la spital, Fac o combinatie stralucita Si-i castig o zi neagra. El muta o nenorocire Si ma ameninta cu cancerul (Care merge deocamdata in forma de cruce) Dar eu ii pun in fata o carte Si-l silesc sa se retraga. Ii mai castig cateva piese, Dar,uite,jumatate din viata mea E scoasa pe margine. - O sa-ti dau sah si-ti pierzi optimismul, Imi spune el. - Nu-i nimic, glumesc eu, Fac rocada sentimentelor. In spatele meu sotia, copiii, Soarele, luna si ceilalti chibiti Tremura pentru orice miscare a mea. Eu imi aprind o tigara Si continui partida. Fără punctuatie - Care apropie oamenii, ai spus? Nu stiu - parca-as vrea să-ti ghicesc în talpa. - Poate în palma. - Eu nu ghicesc decât în talpa. - Ce semn de punctuatie? - Nimic, adica pune un numar. Ce numar porti la pantofi? - 36. - Foarte bine, 36 mă inspira. Oricum, e un numar cistigator - Imi place cum inchizi tu ochii. Atunci când inchid ochii, plutesc. Adiacente Adiacentele la ce-am de spus Erau acolo si acuma nu-s, Ia-le de unde nu-s, adiacente, Căci nici în gusile fosforescente Nu mai gasesti nimic de luat, de pus. Visul mi-e plin de oarba cutezanta Cu care musca greul din distanta, Greul pamintului, pe sub pământ. Si tot aduna rime si aluzii Ca intimplarile la coltul buzii, Fumind tigara si-afumind un gând.
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare