Miercuri, Ianuarie 30, 2013, 12:42 AM 

My latest imagination

Miercuri, Ianuarie 30, 2013, 12:31 AM 

Despre Rev de Pov!Care e ideea!

Rațiunea de a fi a Revistei de Povestiri este să încurajeze literatura prietenoasă și lectura creativă. Revista vrea să stimuleze scrisul, punând la dispoziție spațiu pentru povestiri primite de la cititori și dând șansa celor care se potrivesc conceptului revistei să devină colaboratori permanenți.Revisto, ia calul meu și du-te! (misiune)

Revista de Povestiri își propune să devină un spațiu al imaginației, al talentului literar liber și deschis spre interacțiune, spre joc. Creațiile care te întâmpină aici spun o poveste, fie că o fac prin genul povestirii, al poeziei, al imaginii sau în alt fel.

Revista de Povestiri stimulează o lectură participativă, o complicitate creativă a cititorului – zâmbetul, recunoașterea în ideile din text, exercițiul de interpretare și continuare în gândurile proprii și personalizarea propriului exemplar vor crea legătura emoțională cu revista noastră.

Totodată, caracterul revistei va selecta în timp un buchet de scriitori minunați și va fi locul în care oricine are talent literar să-și dorească să debuteze. Revista va încuraja scrisul în sfera ficțiunii, publicând în fiecare număr minimum două povestiri trimise de cititori. În același sens, își propune de asemenea să organizeze ateliere zdravene de scriere creativă și alte întâmplări provocatoare.De treci codrii de aramă, o să vezi ceva albind (viziune)

Zici că printul va muri? Noi credem că va ajunge să spună ceva despre tine. Cei care vor continua să cumpere cărți și reviste pe hârtie o vor face din nostalgie pentru anumite valori, din plăcerea colecționarului și pentru un conținut excepțional – prin imaginație, prin puterea de analiză, nu prin noutate și informație (aici internetul va câștiga întotdeauna). Chiar dacă formatul digital (e-book, etc) păstrează conținutul excepțional, relația cu revista/cartea are mult de suferit – fie și numai pentru că unele simțuri nu mai primesc mare lucru.

Există viitor pentru literatură în format tipărit, atât timp cât editorii vor ști să se folosească de avantajele printului față de on-line, pe de-o parte, și de instrumentele pe care on-line-ul le oferă, pe de altă parte.

Încep să fie prețuite tot mai mult capacitățile asociate în mod clasic emisferei drepte – creativitatea, perspectiva de ansamblu, intuiția, procesarea neliniară, receptivitatea la vizual. Ceea ce numim „soft skills” sau inteligență emoțională are o valoare tot mai mare – ușurința în relaționarea cu alți oameni, capacitatea de a comunica limpede, de a colabora într-un scop anume, de a învăța continuu, de a găsi soluții neașteptate. Credem că vor fi citiți scriitorii care vor înțelege aceste transformări. Și mai credem că va veni un val important de scriitori din acest public deja transformat.Mezinul avea moț (valori)

Curaj Naturalețe Joc Perseverență

Despre cum s-a născut rev de pov, citiți aici :)Cine are grijă de revista noastră

Revista de Povestiri este publicată de asociația Brain Fitness, care are ca scop stimularea creativității prin proiecte culturale și educative.

Echipa de proiect

Simina Diaconu – visător dictator

Traian Stanciu – cel mai tocat consilier din lume

Motanov – antrenor de imaginație

Dana Pascu – brainstorming lansări & feedback & co

Andi Tuțescu – fost cap logistic în evenimente, prezentator, mare ajutor

Diana Crivăț – suporter

Adina Teleucă – lovely events stalker

Anca Sandu – master of the rev scurt

Veronica Stan – fostă grație piaristă, actual mare fan

Monica Mihai – grefier atelier Rev de Pov

Laura Constantinescu, Monica Mihai, Oana Chirilă, Ștefi Maftei, Maria Grosu – camarazi de evenimente

Radu Dumitrescu, Ciprian Muntele, Mihai Trandafir, Cătălin Cristea, Titel Leontin – camarazi foto

Alina Mesaroș – redactor peste Puțină informație

Magda Bunea – reportofan

Mălina Talhoș, Monica Mihai – au legătura pentru reportaje sau alt tip de articole

Corina Eliade – pictoristă

Alexandra Irina – fan

Ana-Maria Geamăn – fan

Constantin Nimigean – fan

Vlad Cabel – fan

Georgiana Madin – cercetaș

Dominique Dinescu – titirez

Ramona Chirica – purtător de cuvinte

Vladimir Tritescu și Sorin Pavel – băieții noștri

Anca Danciu – hașerifică

Miercuri, Ianuarie 30, 2013, 12:26 AM 

2% pentru imaginatie

Chestia asta cu redirecționarea celor 2% nu e la fel de încâlcită precum pare. Am testat.
Din suma pe care o plătești ca impozit la stat, în calitatea ta de „contribuabil” (știm, nu te strigă nimeni așa), poți să direcționezi 2% către noi. Nu ne dai bani în plus, ci schimbi destinația unei părți din impozit.Printezi formularul 230 dacă ai venituri doar din salarii în două exemplare (l-am completat noi cu datele noastre), îl completezi cu datele tale (doar secțiunea I) și semnezi jos (semnătură contribuabil)
Mergi la Administrația financiară din localitatea/sectorul în care locuiești conform buletinului și depui, la ghișeul care are arondată strada pe care locuiești cele două formulare 230


http://www.revistadepovestiri.ro/

Doneaza 2% poentru o revista de short stories absolut geniala!

Vei primi înapoi un exemplar ștampilat, cu un număr de înregistrare

Dacă ești PFA, printează formularul 200 în două exemplare și completează-l cu datele tale și cu sursele de venit (vezi instrucțiuni în pdf)
Dacă ești și salariat și ai și alt tip de venituri, completează ambele formulare.

Dacă nu vrei să te duci tu la Administrația financiară, ne poți da nouă formularele și ne ducem noi! Un mail la salut [at] revistadepovestiri.ro și rezolvăm.

Datele noastre, cum le-am completat și în formular:

asociația Brain Fitness
Cod fiscal: 29841176
Banca: ING Bank, sucursala București
Cont IBAN: RO94INGB0000999902936185


lachesisthemeasurer@yahoo.com

Declaratia Universala a Drepturilor Omului (DUDO) in art.19 stipuleaza: orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii. Acest drept include : libertatea de a avea opinii fara imixtiuni din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primii si de a raspandi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

TREI...
Trei, cifra fatidica,

Nu pierde vremea,

Nu se justifica.

Cica sunt de treaba, eu n-as zice:P. Verbul meu: VREAU! Timpul meu:ACUM! Activitatile mele preferate: Fac ce vreau, cand vreau si cum vreau! Cuvantul preferat: NU! Placerea suprema: SA MANIPULEZ! Egoista? - Pana in panzele albe :P Darnica: doar daca bag omu' in suflet. Ce nu impart: ciocolata si cola. Umor: 100% quality: the best of... Fitze: Cand e necesar dar in genere nu! Pitici pe creier: suprafata suprapopulata. Sarita de pe ax: un da convins!!! The best of me? Selfcontrol The worst? I have feelings! Ce imi place: non-culoarea: negru. Ce detest: sa nu fie cineva in stare sa ma minta ca lumea si manelele; ciorile si blondele tute. Cu ce ma laud: cu nimic, sunt o stare de fapt :D Ce ma plictiseste: aproximativ orice. Ce ma scoate din sarite: sa mi se impuna, reprosurile, crizele de muieri isterice, vorbitul prea tare, sculatul brusc din somn, sa mi se umble in lucruri, sa mi se tina contul la:bani, timp, chef, sa mi se repete de jdemii de ori acelasi lucru in speranta ca ma voi lasa convinsa si muuulte altele. Cum sunt? usor de scos din sarite. Ce am in suflet: spatii nedefragmentate. Ce consider ca am nevoie: sa fiu luata exact asa cum sunt. Ce nu trebuie sa mi se faca: incercarea de a ma schimba. Ce nu trebuie sa imi ceri: TIMP si INCREDERE;

Serchuieshte


Impartzeala blogului

Aaaah...

Aboneaza-te la capodopere


Vizitez...

Statussus

Musafiri:379.818
Capodopere:377
Bucati bagari in seama:2.285

Mai vechi

  • Sah Eu mut o zi alba, El muta o zi neagra. Eu inaintez un vis, El mi-l ia la razboi. El imi ataca plamanii, Eu ma gandesc un an la spital, Fac o combinatie stralucita Si-i castig o zi neagra. El muta o nenorocire Si ma ameninta cu cancerul (Care merge deocamdata in forma de cruce) Dar eu ii pun in fata o carte Si-l silesc sa se retraga. Ii mai castig cateva piese, Dar,uite,jumatate din viata mea E scoasa pe margine. - O sa-ti dau sah si-ti pierzi optimismul, Imi spune el. - Nu-i nimic, glumesc eu, Fac rocada sentimentelor. In spatele meu sotia, copiii, Soarele, luna si ceilalti chibiti Tremura pentru orice miscare a mea. Eu imi aprind o tigara Si continui partida. Fără punctuatie - Care apropie oamenii, ai spus? Nu stiu - parca-as vrea să-ti ghicesc în talpa. - Poate în palma. - Eu nu ghicesc decât în talpa. - Ce semn de punctuatie? - Nimic, adica pune un numar. Ce numar porti la pantofi? - 36. - Foarte bine, 36 mă inspira. Oricum, e un numar cistigator - Imi place cum inchizi tu ochii. Atunci când inchid ochii, plutesc. Adiacente Adiacentele la ce-am de spus Erau acolo si acuma nu-s, Ia-le de unde nu-s, adiacente, Căci nici în gusile fosforescente Nu mai gasesti nimic de luat, de pus. Visul mi-e plin de oarba cutezanta Cu care musca greul din distanta, Greul pamintului, pe sub pământ. Si tot aduna rime si aluzii Ca intimplarile la coltul buzii, Fumind tigara si-afumind un gând.
powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare